Da gostima bude što lakše sudjelovati, obavijest će ih dočekati na post-itu na ogledalu u kupaonici, s pozivom da sudjeluju u natječaju korištenjem #dtzagreb oznake na Instagramu, ili postavljanjem slike na zid hotelske Facebook stranice. Za goste restorana i sudionike sastanaka, reklama se „vrti“ na svim monitorima u liftovima te javnim prostorima. Brand DoubleTree by Hilton je brand koji je u svijetu prepoznat kao predvodnik trendova na društvenim mrežama, kojem se na ovaj način priključuje i zagrebačka franšiza.

„Želja nam je da našim gostima, za koje smo primijetili da su vrlo aktivni na društvenim mrežama, pružimo zabavan sadržaj te izmamimo osmijeh na njihovo lice. Prema dosadašnjim prijavama, u tome smo i uspjeli te nam je drago da smo inicijator dodatnog sadržaja na društvenim mrežama za posjetitelje Zagreba. Gosti inače često fotografiraju sebe, hranu i restoran ili sobe te je selfie bio logičan odabir, a njegova popularnost u svijetu i dalje ne jenjava.“, izjavila je Karin van den Berg, generalna direktorica hotela.

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb smješten je u Ulici grada Vukovara 269a, a više podataka o svemu potražite na njihovoj Facebook stranici. Jesmo li spomenuli da u OXBO-u rade fantastičan hanger steak, koji je subotom u pola cijene? Navalite!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju