Povodom svjetskog dana, ali i cijelog mjeseca sladoleda, slastičarnica Orijent osmislila je četiri nova okusa u svojoj, osvježavajućoj i kremastoj paleti - i poziva ljubitelje omiljene ledene slastice da ih isprobaju. 

Prije gotovo 40 godina, tadašnji predsjednik SAD-a Ronald Reagan, proglasio je treću nedjelju u srpnju Svjetskim danom sladoleda, a cijeli mjesec – mjesecom sladoleda. Na pitanje kako pripremaju svoje sladolede, u Orijentu kažu da ne koriste praškove i gotove smjese, a vole isprobavati i nove, originalne okuse.

Ove godine ćemo lizati Mojito Sorbet koji spaja rum, limetu i mentu, zatim White Mint s mentom, bijelom čokoladom i komadićima tamne. Malina kao treći okus dolazi u obliku sorbeta, bez laktoze i bez jaja, a četvrti je Salted Cookie Dough, nadahnut popularnim američkim sladoledom koji spaja slani karamel i kekse.

Orijentove sladolede možete isprobati u Zagrebu, na adresi Maksimirska 34 ili Froudeova 1 (Siget).

Došli smo, probali i oduševili se: Najzabavniji, a možda i najukusniji sladoled koji možete pojesti u Zagrebu Boogie Lab - 1 Boogie Lab - 2 Boogie Lab - 3 +0 Boogie Lab - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju