Galerija Orijent - 3 0 Orijent - 2 0 Orijent - 1 0 Orijent - 4 0

U trendu Bijela parmigiana s tikvicama Savršeno za ljeto Bijela parmigiana: Recept za zapečene tikvice sa šunkom i sirom Čiovo - 2 Nekad Boa, danas Čiovo Može i bez trajekta: Predivan otok nedaleko od Splita na kojem ćete pronaći pustinju, čisto more i rajske plaže Špageti s tunom Tjedni jelovnik Bez puno posuđa i kompliciranja: 7 prefinih ljetnih jela za svaki dan ovoga tjedna

Povodom svjetskog dana, ali i cijelog mjeseca sladoleda, slastičarnica Orijent osmislila je četiri nova okusa u svojoj, osvježavajućoj i kremastoj paleti - i poziva ljubitelje omiljene ledene slastice da ih isprobaju. 

Prije gotovo 40 godina, tadašnji predsjednik SAD-a Ronald Reagan, proglasio je treću nedjelju u srpnju Svjetskim danom sladoleda, a cijeli mjesec – mjesecom sladoleda. Na pitanje kako pripremaju svoje sladolede, u Orijentu kažu da ne koriste praškove i gotove smjese, a vole isprobavati i nove, originalne okuse.

Ove godine ćemo lizati Mojito Sorbet koji spaja rum, limetu i mentu, zatim White Mint s mentom, bijelom čokoladom i komadićima tamne. Malina kao treći okus dolazi u obliku sorbeta, bez laktoze i bez jaja, a četvrti je Salted Cookie Dough, nadahnut popularnim američkim sladoledom koji spaja slani karamel i kekse.

Orijentove sladolede možete isprobati u Zagrebu, na adresi Maksimirska 34 ili Froudeova 1 (Siget).

Došli smo, probali i oduševili se: Najzabavniji, a možda i najukusniji sladoled koji možete pojesti u Zagrebu Boogie Lab - 1 Boogie Lab - 2 Boogie Lab - 3 +0 Boogie Lab - 4