Donosimo vam vrlo jednostavan recept za ukusan kukuruz koji će biti gotov za svega 25 minuta, a obuhvaća svega pet sastojaka.

Sastojci:

3 kukuruza
50 grama naribana parmezana
3 žlice omekšalog maslaca
sol i papar po želji

Priprema:
1. Zagrijte pećnicu na 190 Celzijevih stupnjeva.

U trendu Popečci od tikvica Super ljetni ručak Ne trebaju vam jaja: Brzi recept za ekstra hrskave i fine popečke od tikvica Terra Iapodica - 8 Terra Iapodica U zemlji Japoda: Pogledajte kako niču nove kućice pod zemljom nedaleko od Plitvičkih jezera Pečene tikvice iz pećnice Mljac! Pečene tikvice iz pećnice: Njihovo hrskavo savršenstvo gotovo za samo 15 minuta

Slika nije dostupna Hrana i piće Trik za najfiniji kuhani kukuruz koji se topi u ustima

2. Prepolovite kukuruze.

3. Svaku polovicu premažite maslacem koji ste prije toga ostavili na sobnoj temperaturi da malo omekša.

4. Svaku polovicu uvaljajte u parmezan. Posolite i popaprite po želji.

5. Kukuruz stavite u lim za pečenje te stavite peći oko 25 minuta. Ovako pripremljeni kukuruz moguće je poslužiti uz pečeno meso, hrskave krumpire i sezonsku salatu. Dobar tek!