Donosimo vam vrlo jednostavan recept za ukusan kukuruz koji će biti gotov za svega 25 minuta, a obuhvaća svega pet sastojaka.

Sastojci:

3 kukuruza
50 grama naribana parmezana
3 žlice omekšalog maslaca
sol i papar po želji

Priprema:
1. Zagrijte pećnicu na 190 Celzijevih stupnjeva.

U trendu La Pelosa - 2 Sladak život gorkog okusa Talijanski Maldivi? "Plaža koju morate vidjeti" ima pravila koja se neće svima svidjeti Piccolina kućica, Gata, Airbnb - 1 70 eura za noć Za savršen odmor dovoljno je svega 19 kvadrata! Dokaz je i ova kućica u okolici Splita Rustica - 4 Velike porcije, ali... Restoran Rustica: "Narodni" restoran na početku Dubrave koji nije ostavio dobar dojam

Slika nije dostupna Hrana i piće Trik za najfiniji kuhani kukuruz koji se topi u ustima

2. Prepolovite kukuruze.

3. Svaku polovicu premažite maslacem koji ste prije toga ostavili na sobnoj temperaturi da malo omekša.

4. Svaku polovicu uvaljajte u parmezan. Posolite i popaprite po želji.

5. Kukuruz stavite u lim za pečenje te stavite peći oko 25 minuta. Ovako pripremljeni kukuruz moguće je poslužiti uz pečeno meso, hrskave krumpire i sezonsku salatu. Dobar tek!