Rougemarinov zeleni dnevni boravak koji je niknuo prošle godine kao pivski vrt, osvanuo je u još ljepšem, većem i zelenijem ruhu. Mjesto za bezbrižno uživanje u glazbi, finim jelima i raznoraznim događanjima svojevrsni je produžetak ponude bistroa, vlasnika i chefa Marina Medaka, koji otkako se smjestio u praznim halama Tvornice električnih žarulja, ne prestaje smišljati sjajne nove ideje.

Ovogodišnji „eatertainment“ koncept sugerira da zabave neće nedostajati. Novu sezonu guštanja na otvorenom Rougemarin je otvorio live cookingom poznatih chefova: Marina Medaka, Mate Jankovića i Maria Mihelja. Više od 2500 kvadrata u hladu zelenih krošnji i sjenica nudi dovoljno prostora za veća ili intimnija druženja: od barske zone za isprobavanje „tekuće“ ponude, sjedeće zone za manje ekipe, sjenica za veća društva, chill zone za ljenčarenje nakon posla - a klinci također imaju svoj kutak za zabavu.

Do kraja rujna Rougemarin Park će mijenjati temu, program, ponudu i sadržaj: Chef's park, Gin park, Europark, Cocktails park, Grill park i Beer park samo su neki od njih koji će se odigravati uz gostujuće chefove poput Marka Palfija, Maria Mihelja i Mate Jankovića, a za slatke užitke bit će zadužena majstorica slastičarka Petra Jelenić.

„Odlučili smo iskoristiti potencijal prekrasnog, 70 godina starog parka stare Tvornice žarulja i tijekom ljeta kroz šest različitih koncepata ponuditi našim stalnim ali i novim gostima jedinstven doživljaj. Svaki koncept će imati drugačiju temu, uređenje, ponudu i program. U gastronomskoj ponudi fokusirat ćemo se na azijsku fusion priču ali u street food varijanti, no, street food u Rougemarin Parku podižemo na višu razinu. Ponudit ćemo modernije varijante Rougemarin klasika uz jako puno noviteta“, kazao je povodom otvorenja Marin Medak, chef i vlasnik restorana Rougemarin.

„Novi način života pokazao je kako ljudi vole uživati u opuštenom druženju na otvorenome, ali im nedostaje sadržaja, zabave, posebne ponude koja će im ponuditi neposredniji i poseban doživljaj gastronomskog iskustva. Tim smo se vodili pri kreiranju ovog prekrasnog prostora i programa u Rougemarin Parku. Želimo da ovo mjesto zaista bude mjesto koje će ponuditi raznoliku ponudu i poseban doživljaj svim posjetiteljima“, izjavila je prilikom otvorenja Sanela Seferagić Filipić, direktorica RED agencije, suorganizatora Rougemarin Parka.

Chef's Park će potrajati do 26. svibnja kad se program nastavlja s Gin Parkom, a detaljan raspored i program događanja provjerite na Fejsu Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 15 do 22 sata radnim danima te subotom od 11 do 22, a nedjeljom od 11 do 20 sati.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju