U najzelenijem dijelu Tkalčićeve ulice u Zagrebu, na broju 39, otvoren je novi restoran namijenjen ljubiteljima mesa.
Riječ je o grill & steakhouseu The Bull koji nudi bogatu ponudu mesnih delicija s roštilja. Majstori roštilja u The Bullu rade isključivo na grill rešetci, koja igra ključnu ulogu u postizanju okusa mesa.
The Bull se ponosi raznovrsnom paletom odrezaka – ljubitelji mesa mogu uživati u impozantnim komadima odležane junetine, tomahawku, ramsteku, dry age i wet age steakovima.
Piletina, svinjetina, junetina
Dry age meso pažljivo odležava do 62 dana, čime se postiže posebna tekstura i intenzivan okus.
Pileći ražnjići omotani hamburgerom (Foto: PR / Filip Popović)
U ponudi se mogu naći i mesni specijaliteti iz regije – od junećih ćevapa, preko gurmanskih pljeskavica, uštipaka i punjenih vješalica.
Tu su i nezaobilazni specijaliteti od piletine poput zabatka punjenog buđolom i dimljenom gaudom, ražnjićima omotanima hamburgerom i sličnim kombinacijama.
Meso koje se poslužuje u The Bullu dolazi iz hrvatskog OPG-a Škokić, a koje jamči svježinu i visoku kvalitetu sirovine.
Hit-mjesto u zagrebačkom centru u kojem se stvaraju gužve zbog prefinih rebra i bottomless mimoza +10