Šaptač stakeovima i majstor zanata zaslužan je za gastronomsku transformaciju dvaju poznatih zagrebačkih restorana.

Svestrani zagrebački chef Mario Mihelj na početku karijere radio je u restoranu Šestinski Lagvić, koji je jedan od starijih tradicionalnih restorana u Zagrebu. Svoje bogato znanje i fine dining vještine stjecao je u restoranu Gilles Dubrovnik, koji sada ima Michellinovu zvjezdicu, te restoranima s Michellinovom preporukom kao što su Dubravkin put, Mundoaka i El Toro.

Za sebe kaže kako je zabavan lik bez kompromisa prema hrani, pa je tako idealan mentor i prijatelj svakom hedonistu. Stoga ne propustite da vas baš on vodi kroz zanimljive kulinarske tehnike i nauči vas pripremati jelo idealno za božićno druženje na jedinstveni način.

Kako napraviti rižoto? - 3 Kako napraviti rižoto? - 3 (Foto: Tibor Marochini)

Prijavite se i osigurajte mjesto na ekskluzivnim radionicama člana žirija MasterChefa koje će se održati u Enzita Kitchen Studiju u Zagrebu 10. prosinca 2024. od 11 do 14 sati. 

Sudjelujte u kreativnom natječaju koji traje od 29. studenog do 5. prosinca na našem profilu na Facebooku ili Instagramu pa na radionicu povedite prijatelja ili prijateljicu, partnera u kulinarskom zločinu.

Biramo dva para za ovu kulinarsku radionicu radionicu, jedan na profilu MasterChef Hrvatska na Facebooku, a jedan na Instagramu. Više o samom natječaju saznajte u pravilima natječaja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju