Ovu jutarnju pizzu na kruhu nadjenite pečenim jajima, šunkama, sirom i drugim omiljenim sastojcima po želji koji pucaju od bjelančevina.

Sastojci:
2 kriške kruha
2 jaja
2 deblje kriške sira
malo kečapa
malo maslaca
povrće po želji

U trendu Genova - 14 Genova u sjeni drugih Pesto, uspinjače i nezaboravne panorame: Najpodcjenjeniji talijanski grad koji nas je osvojio na prvu Forest house Niko - 12 Forest House Niko Čarobna šumska kuća: Gdje vrijeme teče sporije, priroda miriše intenzivnije, a stres – ne postoji Sun Cruise Resort & Yacht hotel u Jeongdongjini, Južna Koreja (Ne)vjerojatni prizor "Nasukan" na stijeni: Kruzer dug 165 metara u Južnoj Koreji o kojem se i dalje priča

Slika nije dostupna Hrana i piće Savršeno! Recept za sočne pide sa sirom i mljevenim mesom

Priprema:
1. Zagrijte pećnicu na 200 Celzijevih stupnjeva.

2. S donje strane kruh premažite maslacem, a s gornje s malo kečapa. Preko kečapa položite sir i stavite u pećnicu na oko deset minuta dok se kruh lagano ne tostira, a sir rastopi.

3. Za to vrijeme ispržite šunku i ispecite jaja na kajganu na uobičajeni način. Po želji možete dodati i povrće po želji poput paprika, gljiva, špinata ili slično.

4. Pečena jaja sa šunkom prebacite preko rastopljenog sira. Dobar tek!