Zagreb ima novu zanatsku pekarnicu sa sourdough kruhom, sendvičima, pogačama i drugim delicijama. Nakon pekarnice u Dukljaninovoj ulici i Masarykovoj 24, vlasnici restorana Noel otvorili su Bread&Deli na Iblerovom trgu 6. 

"Ponuda je i ovdje ostala ista, pa se tako mogu pronaći proizvodi pripremljeni od najkvalitetnijih namirnica, poput raznih vrsti sourdough kruha, finih foccacia s mortadellom i mozzarellom, vege sendviča s humusom, slasnih kroasana sa šunkom i sirom, a od slatkih zalogaja tu su lemon pound s kremom od yuzu i bijele čokolade, tarta s jabukom, krafnice s čokoladom i lješnjakom te brusnicom i vanilijom, kroasana s maslacem te lješnjakom, maritozzija, babki i sl. Svi proizvodi su ručno rađeni, bez aditiva i konzervansa te postavljaju visok standard za sve domaće zanatske pekarnice“, kažu u novoj pekarnici te dodaju:

"U Bread and Deliju možete kupiti i sjajnu kombuchu, koju za njih priprema Noelov bar manager Karlo Ferenčak. Ovaj prirodni adaptogen vraća organizam u savršenu ravnotežu uz pomoć brojnih nutrijenata, kao što su probiotici, vitamini, antioksidansi, aminokiseline, minerali, enzimi i važne organske kiseline. U planu je uskoro otvaranje četvrte pekarnice u Vlaškoj, koja će biti i centralna lokacija za pripremu proizvoda“.

Što vrijedi probati na festivalu pizze u Zagrebu? Kućice u koje će se na tjedan dana useliti vrhunske pizzerije Pizza festival Zagreb - 15 Pizza festival Zagreb - 4 Pizza festival Zagreb - 2 +9 Pizza Festival Zagreb - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju