Zagreb ima novu zanatsku pekarnicu sa sourdough kruhom, sendvičima, pogačama i drugim delicijama. Nakon pekarnice u Dukljaninovoj ulici i Masarykovoj 24, vlasnici restorana Noel otvorili su Bread&Deli na Iblerovom trgu 6.
"Ponuda je i ovdje ostala ista, pa se tako mogu pronaći proizvodi pripremljeni od najkvalitetnijih namirnica, poput raznih vrsti sourdough kruha, finih foccacia s mortadellom i mozzarellom, vege sendviča s humusom, slasnih kroasana sa šunkom i sirom, a od slatkih zalogaja tu su lemon pound s kremom od yuzu i bijele čokolade, tarta s jabukom, krafnice s čokoladom i lješnjakom te brusnicom i vanilijom, kroasana s maslacem te lješnjakom, maritozzija, babki i sl. Svi proizvodi su ručno rađeni, bez aditiva i konzervansa te postavljaju visok standard za sve domaće zanatske pekarnice“, kažu u novoj pekarnici te dodaju:
"U Bread and Deliju možete kupiti i sjajnu kombuchu, koju za njih priprema Noelov bar manager Karlo Ferenčak. Ovaj prirodni adaptogen vraća organizam u savršenu ravnotežu uz pomoć brojnih nutrijenata, kao što su probiotici, vitamini, antioksidansi, aminokiseline, minerali, enzimi i važne organske kiseline. U planu je uskoro otvaranje četvrte pekarnice u Vlaškoj, koja će biti i centralna lokacija za pripremu proizvoda“.
Što vrijedi probati na festivalu pizze u Zagrebu? Kućice u koje će se na tjedan dana useliti vrhunske pizzerije +9