Kasni doručak ili rani ručak, poznat i kao brunch posljednjih je godina u Hrvatskoj sve popularniji, a novo mjesto gdje u njemu možete uživati je Maredo, restoran u centru Zagreba u kojem vrhunska jela potpisuje chef Mario Mihelj.
"Od 1.2. svake subote od 11 do 14 sati uživajte u vrhunskom brunch iskustvu koje nudi čak 16 različitih jela na našem bogatom buffet stolu“, objavio je Maredo na društvenim mrežama dodajući kako su cijene za odrasle 25, a za djecu 12,50 eura.
Pritom možete i popiti mimosa koliko vam srce želi (ili želudac dopušta) za devet eura po osobi. Mimose - kokteli koji spajaju pjenušac, šampanjac ili neko drugo pjenušavo piće poput prosecca sa sokom od naranče popularan su izbor za brunch.
Svestrani zagrebački chef Mario Mihelj na početku karijere radio je u restoranu Šestinski Lagvić koji je jedan od starijih tradicionalnih restorana u Zagrebu. Svoje bogato znanje i fine dining vještine stjecao je u restoranu Gilles Dubrovnik, koji sada ima Michellinovu zvijezdicu, te restoranima s Michellinovom preporukom kao što su Dubravkin put, Mundoaka i El Toro. Trenutno radi kao korporativni chef za grupaciju Best Restauranst Group te kao izvršni chef u restoranima El Toro i Maredo, a mnogima je poznat kao član žirija MasterChefa.
Okusi djetinjstva: Chef Mario Mihelj otkriva tajnu savršene bistre juhe