Premium kokteli pripremljeni unaprijed sve su popularniji u barmenskoj industriji zbog atraktivnosti i kvalitete pića dostupne i izvan vrhunskih ugostiteljskih objekata. Luftbremzer Negroni dolazi nam u bočici od 200 ml, dovoljnoj za četiri koktela. Pažnju nam odmah zaokuplja crvenkasta boja pića uz već dobro nam poznatu papigu na etiketi koju ovaj put prati i narančasti kružni motiv.

Kako nam kaže ekipa iz Luftbremzer Destilerije, glavna nit vodilja za proizvodnju vlastitog Negronija je ozbiljan koktel dostupan izvan bara, bilo gdje, uvijek iste kvalitete. Svoj gin probali su u brojnim koktelskim varijantama, no najviše im se sviđa baš u tom klasiku, i to u kombinaciji s vrhunskim Mulassano Rosso Vermutom i Mulassano Bitterom. Slatkasto-gorki okus prirodnih bitera i vermuta savršeno se slaže s karakterističnim herbalnim tijelom Luftbremzer gina. Taj doživljaj htjeli su podijeliti sa svojom publikom i baš zato su Negroni odabrali kao svoj prvi unaprijed pripremljeni koktel. Na taj način ovaj sjajni koktel dostupan je kod kuće, na svim vrstama evenata, proslavama, team buildinzima i to bez tradicionalno potrebne barske infrastrukture.

Sve što vam je potrebno su lijepa čaša, kocka leda i korica naranče kako biste si priuštili savršeni Negroni koji ste navikli piti u koktel-baru.

Luftbremzer Negroni je prvi u nizu koktela koje ekipa iz Destilerije ima u planu raditi i služi kao poligon za istraživanje tržišta pre-batched koktela u Hrvatskoj. Sudeći prema kvaliteti pića, prepoznatljivom dizajnu i zainteresiranosti za proizvod, vjerujemo da neće biti i posljednji. Ovo je također i prvi pre-batch koktel kojeg izbacuje neka hrvatska destilerija te prvi koji se prodaje u staklenim bočicama, što je poprilično osvježenje i odmak od standardnih limenki koje smo imali prilike vidjeti na tržištu.

Luftbremzer Negroni je od ovog tjedna dostupan putem webshop-a Finih Stvari kao i drugim odabranim barovima i maloprodajnim dućanima.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju