Ime i prezime: Ivan Zidar
U kuhinji ne možeš bez: Oštrog noža
Namirnica koja ti ne može dosaditi: Mango
Što te može isprovocirati u poslu: Kada mi kažu da se nešto ne može.
Bez čega ne ulaziš u kuhinju: Muzike
Tajna dobrog burgera je: Mekano slatko pecivo i sočno meso
Pogreška u hrvatskim restoranima koju ne toleriraš: Loše i uvozne namirnice
Kako najviše voliš pripremati jaja: Francuski omlet
Michelinova zvjezdica, da ili ne: Da
Recept koji nam nikada nećeš otkriti: Mason burger
Gastronomski trend na koji odmahuješ rukom: Wanna be fine dining bez priče
Da ne kuhaš, što bi radio: Bavio bih se dizajnom.
Precijenjena namirnica: Kavijar
Nadopuni rečenicu: Žao mi je što nisam… : još uvijek bio u Japanu.
Nepravedno podcijenjen sastojak: Sol
Da možeš ispraviti jednu pogrešku u karijeri, to bi bila: Ne bih ispravljao. Greške su dobrodošle.
Kuharica koja ima počasno mjesto na tvojoj polici: Manresa (chef David Kinch)
U tri riječi; što nedostaje hrvatskoj gastronomskoj sceni: Mladi talentirani kreativci
Pivo ili vino: Vino
Riba ili meso: Riba
Kakav gost te može izbaciti iz takta: Neodlučan
Prvo jelo na koje si bio ponosan: Bikova jaja s jabukom
Da možeš jedan dan kuhati bilo gdje, koje bi to bilo mjesto: U šumi s Francisom Mallmannom.
Kojeg bi poznatog kuhara pozvao na ručak: Eric Ripert
Jelo koje nikad nisi zavolio, a trudio si se: Maneštra od koromača
Gdje bi uvijek otišao na ručak (u Hrvatskoj): Kut, Ficlek i Amfora u Zagrebu. Ancora u Premanturi. Kod punice (predobro kuha). Kao i na ribu u Mušogi kod mojih :)
Koje ti je jelo „guilty pleasure“: Sendvič s mortadelom i majonezom
Jelo koje još uvijek nisi, a volio bi probati: Soba noodles
Koju reakciju želiš izazvati svojim jelima kod gosta: Probuditi uspomene
Nastavi tri točkice: Osmijeh na lice mi može navući…: supruga Vlatka