Već prošlo ljeto Omiš se otvaranjem rooftop bara Eol pozicionirao na ljetnoj jadranskoj clubbing mapi, postavši odmah u prvoj sezoni omiljeno mjesto za domaće i gostujuće ljubitelje vrhunskih koktel osvježenja, jedinstvene ljetne atmosfere i raznolikih glazbenih senzacija.

Inspiriran u nazivu imenom grčkog božanstva, onog koji je upravljao vjetrovima, Eol bar božanstveno upravlja raspoloženjem svojih gostiju kombinirajući sva tri ta elementa – lokaciju, ugostiteljsku ponudu i inspirirajuću glazbu.

Lokacija bara nudi jedinstvenu perspektivu, neovisno u kojem se dijelu bara ili terase nalazili – od spektakularnog pogleda na Cetinu, preko omiških stijena i tvrđave Mirabela, ništa na što se pruža pogled gosta ne ostavlja ravnodušnim. Kad već nabrajamo, ne smijemo zaboraviti ni uslugu. Jedan je ovo od objekata gdje će vam osoblje biti još jedan razlog da dođete i da se vratite. Iako je već prvu godinu rada Eol bara obilježio zasluženi uspjeh, ove je godine uložen dodatan napor da se lokal još više približi željama gostiju, koje su se između sezona pažljivo osluškivale.

U novoj sezoni to se reflektiralo ne samo na program i ponudu, nego i na interijer. Otvoren je poseban dio terase na kojem koktel majstor priređuje najbolje koktele, postavljeni su dodatni barski stolovi koji gostima omogućuju najbolji pogled na prirodne ljepote koje okružuju bar, ali je i dalje prostor organiziran tako da je svaki stol posebna oaza pa gosti uživaju u odabranom društvu kao da su sami. Opet, za svakog tko je željan upoznavanja i druženja ima dovoljno prostora koji mu to omogućuje.

Preko dana je divan osjećaj biti u gradu, a opet na krovu zgrade okružen dalmatinskim biljem i mirisima, jedrima, laganom muzikom i nekim posebnim mirom koji lokacija emanira. Ako ste noćni tip, doživljaj je upotpunjen posebno dizajniranom rasvjetom i programom koji je ovo ljeto jako bogat.

Posebno treba istaknuti i live nastupe koji ove sezone obogaćuju program, od TBF-a koji otvara sezonu na krovu Eol bara 6. srpnja, nakon čega gostuju Nina Badrić, The Frajle i dodatna iznenađenja čak i za najzahtjevniju publiku. Osim ovih komercijalnih koncerata, Eol svojim gostima ovo ljeto poklanja besplatne koncerte klape Iskon, Sandra, Matije Cveka i Nike Turković. Tu su i razna DJ gostovanja koja će svojim nastupom dodatno obogatiti noćni program i osigurati dobar provod uz glazbene poslastice svjetskih top ljestvica.

DJ Yakka, DJ Johnny I., Lea Davogic i DJ Indy samo su jedni od mnogih koji će nastupiti u Eolu, a cijeli je program najbolje pratiti na Eol Rooftop Bar službenim Facebook i Instagram stranicama. Riječju, rooftop je to mjesto gdje se gostima poslužuje zadovoljstvo ugodnog bivanja, a čiji se kraj nazire tek tamo gdje je kraj ljeta. A ljeto je, srećom, tek počelo!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju