„Tijelo je hram naše duše i treba svakodnevno voditi računa o njemu“, moto je Good Fooda, koji drži do sezonskih jelovnika i lokalnih namirnica. Za kraj ljeta pripremili su nekoliko finih i zdravih noviteta poput Good Bowls, odnosno zdravih zdjela čija je osnova riža ili kvinoja, s dodatkom piletine, ramsteka ili vege verzije s avokadom, uz mnogo svježeg povrća i orašastih plodova. Svaka Good Bowl dobila je ime po kultnim filmovima, pa tako možete naručiti Memoirs of a Geisha, La Dolca Vita, American Beauty ili Green Mile.

Volite li burgere, možete probati mEGGa (burger s domaćom junetinom, jajetom i cheddar sirom – prava proteinska bomba) i Avocado chic(k) (lagani burger s hrskavom piletinom, avokadom i slasnim curry mango umakom). Good Big burger, ima pak dvostruku porciju mesa od 240 grama. Veganima je na raspolaganju V is for Veggies burger, a intoleranti na gluten, mogu naručiti burger po želji u gluten free verziji.

Good Food salate dobile su novo, jesensko pojačanje u obliku Fit&Fabulous – veganske salate, s osvježavajućim umakom od mente i veggie jogurta, u kombinaciji sa svježim povrćem i ručno rađenim okruglicama od falafela i kvinoje.

Tortilje su jedan od najomiljenijih proizvoda Good Fooda, a obogaćene su s meksičkom verzijom za ljubitelje snažnih i ljutih okusa pod nazivom Mexican te orijentalnom Chicken Teriyaki. Podloga za sendviče je hrskavi kruh sa sjemenkama iz pekarnice Korice, a mogu se isprobati u vege ili klasičnoj verziji.

Poželite li nešto slatko, tu su popularni Choco Mousse i Cheesecake u teglicama, dok će bezglutenski brownie zamijeniti bezglutenski kolač od maka s malinama. Uz to, svaki desert u teglicama može se personalizirati i tako poslužiti kao iznenađenje za rođendan ili neku drugu prigodnu proslavu.

U Good Foodu u Palmotićevoj svako jutro poslužuju i zdrav i hranjiv doručak, poput oatmeala s dodatkom banane i maslacem od kikirikija, avokado tosta s poširanim jajetom i ukusnog omleta, uz neizostavan dodatak svježe cijeđenih sokova, smoothieja i izvrsne Cogito kave.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju