Na popisu deset street art festivala koji se nikako ne smiju propustiti ovog ljeta prema preporuci putničke internetske stranice Momondo nalazi se i Graffiti Na Gradele koji će okupiti obožavatelje dobre glazbe, grafita i uživancije u hladu borova.

Festival koji se vjerno prati već šestu godinu zaredom našao se u društvu danskih, britanskih, španjolskih, švedskih i kanadskih festivala na koje dolaze umjetnici i zaljubljenici u street art iz cijelog svijeta. Zabava na najboljem boutique festivalu prema izboru Klubske scene kreće 27. srpnja u Bolu i trajat će do 29. srpnja. Graffiti Na Gradele okupit će ponajbolje street art umjetnike iz Hrvatske, ali i regije; očekuju se Lonac, Lunar, Chez, Sarme, Royal, Casino i brojni drugi.

>20+ festivala u Hrvatskoj koje morate posjetiti ovo ljeto!

Međunarodni graffiti festival uveseljavat će zainteresirane na raznim lokacijama: Centar za kulturu Općine BolTeatrin, Fabrika, Bijela kuća i središte Bola postat će epicentri zabave.

Sjajnu stranu "bolovanja“ pokazat će i Edo Maajka i Krešo Bengalka, koji su uz High Five, Kuku$i i Buntai, Niki Peducci, Ninu Davis i Kunu tek neke od glazbenih poslastica koje očekaju posjetitelje.
Organizatori pozivaju sve zainteresirane pa zato sprej i dobru volju u torbu; vidimo se na Bolu!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju