Doma TV donosi drugu sezonu zanimljivog kulinarskog putopisa jednog od najuspješnijih kuhara današnjice, Gordona Ramsayja, koji ovoga puta odlazi na putovanje po jugoistočnoj Aziji. Njegova potraga za novim autentičnim receptima azijske kuhinje odvest će ga na fantastične lokacije u regiji kao što su Kambodža i Vijetnam.

U novoj, četverodijelnoj sezoni serije, Gordon Ramsay odlazi u kulinarsku avanturu po jugoistočnoj Aziji u pokušaju da nauči više o unikatnoj i slasnoj hrani toga dijela svijeta. Gordon obožava tajlandsku hranu, ali njegov repertoar uključuje samo Pad Thai. Njegova velika avantura vodi ga u Kambodžu, Vijetnam, Tajland i Maleziju, gdje pronalazi najbolje kuhare, i amaterske i profesionalne, te uči trikove autentičnih kuhinja jugoistočne Azije. U svome karakterističnom stilu, Gordon pokušava svladati umjetnost čudesne hrane svake zemlje koju posjeti i podvrgava se testu vlastitih vještina pred svojim novim mentorima.



Gordon će prvo posjetiti Vijetnam, gdje će testirati svoju hrabrost kada mu se za večeru posluži zmija čije srce još kuca, a ondje će nakratko preuzeti jedan tradicionalni restoran i pokušati zadiviti tamošnje ljubitelje hrane. U Kambodži će pak postati lovac koji gaca rijekama prepunima zmija u lovu na kambodžansko omiljeno jelo – žabe, a otkrit će i najdlakaviju kambodžansku deliciju - tarantulu! U trećem dijelu, Gordon će u Maleziji dobiti pozivnicu da svoj prvi malezijski curry skuha za tamošnjeg premijera, a usput će otkriti da u Maleziji kuhinjama vladaju žene.

Nakon Malezije, Gordon će putovanje završiti u Tajlandu, gdje će se u potrazi za unutarnjim mirom uputiti u hram radi poduke iz meditacije, a na kraju tjedna pokušat će nadmašiti slavnoga kuhara McDanga na nacionalnoj televiziji.

Ne propustite drugu sezonu uzbudljivog kulinarskog putopisa 'Velika avantura Gordona Ramsayja', od 20. ožujka, subotom i nedjeljom na Doma TV-u!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju