1. Restoran Zinfandel's

Uskrs u restoranu "Zinfandel's" u sklopu hotela Esplanade Zagreb (Mihanovićeva 1) prava je avantura za nepca. Od podneva ovdje ćete moći isprobati domaće specijalitete s potpisom Ane Grgić – od tradicionalne pince, preko domaće šunke u kruhu i pečene janjeće koljenice do patke s mlincima.

Na raspolaganju će biti i mnoga hladna i topla jela poput moussa od kozjeg sira s pečenim šparogama i confitom od cherry rajčica, koktel s jadranskim kozicama ili krem juha od hrena s kroketom od pancete.

Ljubitelji slatkog moći će uživati u dalmatinskoj rožati, mousseu od bijele čokolade i malina, torti od sira i jagoda, savijačama od jabuka i vanilije te brojnim drugim iznenađenjima.

Cijena ručka uz čašu pjenušca iznosi 385 kn po osobi, a uključuje dječju igraonicu uz animatora u kostimu zeca, uzbudljivu potragu za pisanicama, brojne igre i besplatan parking. Za djecu do 6 godina ručak je besplatan, dok dječji jelovnik iznosi 95 kn za djecu do 12 godina.

Mjesto je najbolje unaprijed rezervirati preko e-mail adrese.

2. Restoran Kralj Tomislav
U bogatom uskršnjem ručku s potpisom chefa Matije Balenta možete uživati i u restoranu "Kralj Tomislav" u sklopu zagrebačkog hotela Sheraton (Kneza Borne 2).

Na raspolaganju vam je desetak različitih vrsta predjela, glavnih jela i deserta. Blagdanski obrok možete započeti glaziranim medaljonima lososa na posteljici od krumpira, nastaviti mladom janjetinom, telećim fileom ili bijelom morskom ribom s dalmatinskom mišancijom, a završiti tradicionalnim desertima poput orehnjače, makovnjače, pitama i savijačama.

Cijena ručka iznosi 240 kuna, a uključuje besplatan parking te piće dobrodošlice. Djeca do starosti od četiri godine imaju besplatan obrok ,a popust od 50 posto ostvaruju djeca do 14 godina.

3. Restoran Kaptol
Od 12 do 16 sati uskršnji obiteljski ručak služi se u restoranu "Kaptol", u sklopu restorana Westin (Kršnjavoga 1) koji se ponosi svojim tradicionalnim ambijentom i zelenom terasom Ruža.

Za cijenu od 250 kuna po osobi na raspolaganju vam je bogat jelovnik, čaša pjenušca, kava i parking. Zbog ograničenog broja mjesta poželjno je unaprijed rezervirati svoj stol preko e-mail adrese

4. Restoran Šestine
Restoran Šestine u sklopu hotela "Panorama" (Trg Krešimira Ćosića 9) na Uskrs služi buffet ručak tradicionalnih jela od 12 do 16 sati. Na jelovniku će se naći sve od šarenih pisanica i pince, preko šunke u kruhu i purice do makovnjače i orehnjače.

Ulaznica od 125 kuna uključuje ručak, čašu vina ili soka, kao i gratis parking. Djeca do 3. godine jedu besplatno, dok ona do 10. godine starosti ostvaruju popust od 50 posto.

5. Restoran Maestro
Zagrebački hoteli nude i posebne gastronomske ponude s noćenjem, a parovima bi se mogao svidjeti uskršnji paket hotela Phoenix (Sesvetska ul. 29). Osim noćenja u Deluxe sobi i besplatnog parkinga, ponuda uključuje korištenje wellness i spa oaze te gurmansku večeru od nekoliko sljedova i uskršnji buffet doručak.

Gurmanski jelovnik obuhvaća kuhano jaje punjeno šunkom i svježim sirom, lepezu tvrdih paških sirove koji se serviraju s grožđem, paškim medom od kadulje i djevičanskim maslinovim uljem, te punjeni pileći batak i zabatak s proljetnim povrćem i njokima u bućinom ulju. Za kraj večere tu je torta od sira prelivena šumskim voćem.

Promotivna cijena za dvije osobe i jedno noćenje iznosi 749 kuna, o čemu više možete saznati ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju