Halloween, odnosno ”Noć vještica” za neke je dan u godini koji s nestrpljenjem očekuju, a njima se pridružujemo i mi. Volimo se maskirati i pretvarati da smo netko drugi, a strahovi uvijek ostaju sa strane.

No, što u situaciji kad poželimo spojiti strašne maske, nestvarne likove i vještice s adrenalinom? Idemo u Gardaland koji nam nudi sve ovo upakirano u jedan dan, i to za manje od 250 kuna!

Uvijek sanjate o izletu u Gardaland i dosta vam je slušanja tuđih priča kako su se dobro zabavili i gledanja urnebesno smiješnih fotki s atrakcija? Ako je odgovor potvrdan, vrijeme je da saznate što je u Gardalandu tako posebno, a sad je baš pravo vrijeme za to.

U listopadu se ovaj nezaobilazni talijanski zabavni park smješten pokraj gradića Castelnuovo del Garda pretvara u nešto zaista posebno. Tako ćete tamo sresti zombije, vještice, vampire, duhove i mnoge druge likove koji teturaju parkom, a koji će vaš posjet, naravno, uz visoku dozu adrenalina koji vam kola žilama već kad se približavate atrakcijama, dodatno začiniti uz dozu straha.

Gardaland uveseljava i djecu i odrasle još od 1975. godine, a trenutno sadrži čak 6 velikih roller coastera. Sigurno ste čuli da vam frendovi pričaju kako je bilo zabavno na Blue Tornadu, Magic Mountainu, avanturi Sequoia, Orto Brucu, Mammutu i Fuga da Atlantidi. E, pa vrijeme je da i vi njima ispričate svoje doživljaje!

Uz nezaobilazne atrakcije koje će vam sasvim sigurno ostati u sjećanju, posjetiti možete i ogromni akvarij u kojem ćete naučiti sve o magiji podzemnog svijeta. Naravno, mislimo na magiju koju vam pružaju ribe, rakovi, morski psi, morski lavovi i mnogi drugi misteriozni stanovnici podmorja koju su preselili u akvarij. Tko zna, možda sretnete kojeg misterioznog zamaskiranog akvarijskog plivača.

Zabava se dalje seli na same atrakcije u parku, kojih ima zaista mnogo, a prilagođene su različitim dobnim skupinama. Fotkajte se s gusarima, iskusite slobodni pad, smočite se na vodenim atrakcijama, uživajte u kinu ili jednostavno pumpajte svoju dozu adrenalina na adrenalinskim atrakcijama.

Nemojte se zaboraviti zamaskirati i uz posebno odabranu ponudu doživite ”Noć vještica” kakvu možete samo sanjati! Nemojte se bojati kostura, Frankensteina i drugih mističnih bića, jer oni su tu da vas podsjete da je lijepo barem jednom na godinu biti netko drugi.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju