Halloween, odnosno ”Noć vještica” za neke je dan u godini koji s nestrpljenjem očekuju, a njima se pridružujemo i mi. Volimo se maskirati i pretvarati da smo netko drugi, a strahovi uvijek ostaju sa strane.

No, što u situaciji kad poželimo spojiti strašne maske, nestvarne likove i vještice s adrenalinom? Idemo u Gardaland koji nam nudi sve ovo upakirano u jedan dan, i to za manje od 250 kuna!

Uvijek sanjate o izletu u Gardaland i dosta vam je slušanja tuđih priča kako su se dobro zabavili i gledanja urnebesno smiješnih fotki s atrakcija? Ako je odgovor potvrdan, vrijeme je da saznate što je u Gardalandu tako posebno, a sad je baš pravo vrijeme za to.

U listopadu se ovaj nezaobilazni talijanski zabavni park smješten pokraj gradića Castelnuovo del Garda pretvara u nešto zaista posebno. Tako ćete tamo sresti zombije, vještice, vampire, duhove i mnoge druge likove koji teturaju parkom, a koji će vaš posjet, naravno, uz visoku dozu adrenalina koji vam kola žilama već kad se približavate atrakcijama, dodatno začiniti uz dozu straha.

Gardaland uveseljava i djecu i odrasle još od 1975. godine, a trenutno sadrži čak 6 velikih roller coastera. Sigurno ste čuli da vam frendovi pričaju kako je bilo zabavno na Blue Tornadu, Magic Mountainu, avanturi Sequoia, Orto Brucu, Mammutu i Fuga da Atlantidi. E, pa vrijeme je da i vi njima ispričate svoje doživljaje!

Uz nezaobilazne atrakcije koje će vam sasvim sigurno ostati u sjećanju, posjetiti možete i ogromni akvarij u kojem ćete naučiti sve o magiji podzemnog svijeta. Naravno, mislimo na magiju koju vam pružaju ribe, rakovi, morski psi, morski lavovi i mnogi drugi misteriozni stanovnici podmorja koju su preselili u akvarij. Tko zna, možda sretnete kojeg misterioznog zamaskiranog akvarijskog plivača.

Zabava se dalje seli na same atrakcije u parku, kojih ima zaista mnogo, a prilagođene su različitim dobnim skupinama. Fotkajte se s gusarima, iskusite slobodni pad, smočite se na vodenim atrakcijama, uživajte u kinu ili jednostavno pumpajte svoju dozu adrenalina na adrenalinskim atrakcijama.

Nemojte se zaboraviti zamaskirati i uz posebno odabranu ponudu doživite ”Noć vještica” kakvu možete samo sanjati! Nemojte se bojati kostura, Frankensteina i drugih mističnih bića, jer oni su tu da vas podsjete da je lijepo barem jednom na godinu biti netko drugi.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju