Kažu da kapa glavu čuva, no ako je to ugodna pletena kapa, trendy i topla, u četiri boje s prepoznatljivim logom vjerujemo da će vam dobro doći u zimskim snježnim i nesnježnim danima. Sve su izrađene u Hrvatskoj i jedva čekaju da se smjeste na vašim glavama i krenu u svijet. Ful je cool što ih možete kupiti zapakirane u prugasti tuljac, kao stvoren za darove, a obožavatelji šilterica pronaći će plave i crne varijante. Hoodice su vaš "must have?" Odaberite jednu ili sve četiri boje, jer one su udobne, tople i super za fuliranje gradskim ulicama, skijanje ili večernji provod kao sportska varijanta.

Fun Shop Fun Shop (Foto: Sandro Sklepić)


Uvijek vam je vruće i ne razumijete zašto ljudi jedva čekaju proljeće? Jedan ste od freakova koji su često u kratkim rukavima, čak i zimi ispod pernate jakne? E onda je naš T-shirt idealan za vas, veseo, prepoznatljiv - majica za sva vremena. Pakiran u prugasti tuljac, iznenađenje samo takvo.
Reciklirate, a platnene torbe totalno su vam šik, posebno one velike u koje stane baš sve i više od toga? Imamo ih, jako su korisne za shopping, mogu s vama i na poslovni sastanak, u njih stane i sve za plažu, a ako završite i na špici totalno su cool. Kuhanje bez pregače je kao stopalo bez čarape. Ako ste strastveni "foodie" i sakupljate dobre pregače, bacite oko na naše - totalno su sexy, voljet će ih i žene i muškarci , a donose veselje i kulinarsku strast. No, to nije sve, uz pregaču na poklon dobivate i kuhaču.

Fun Shop - 10 Fun Shop - 10 (Foto: Sandro Sklepić)


Volite li stalno nešto zapisivati i svakodnevno vas iznenadi inspiracija, zgodno je imati nadohvat ruke notes, još ako je izrađen od recikliranog papira i lagan - to je to. Na našem Fun Shopu možete odabrati jednu ili sve tri verzije i odmah zabilježiti dojmove s Fuliranja, omiljene recepte, broj telefona onog komada iz kvarta, svoje snove ili planove za 2019.


Dan je najljepše započeti sa šalicom mirisne kave ili čaja. U vašem se kuhinjskom ormariću šepure čudnovate šalice i svaka od njih priča svoju priču? Onda vam fali još samo jedna za svakodnevno FULiranje. Kod nas možete pronaći ručno rađenu keramičku šalicu, u koju je svoju inspiraciju utkala kiparica Nataša Ninić. Izrađene su od šamotirane gline, označene velikom točkom, s udubljenjem za odmaranje prsta. a svaka je šalica unikatna.


Kavu ne doživljavate, ali bez piva vaš život nema smisla? Možemo vam ga dodati i ponuditi Beer Box sa 3 limenke najcool piva koju je posebno za Fuliranje pripremio Garden Brewery. Okus? Neopisiv!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju