Prošćansko, Ciginovac, Veliko, Malo, Vir, Batinovac i još 10 drugih jezera najbitniji su ukrasi Nacionalnog parka Plitvička jezera zbog kojih park godišnje posjećuje više od milijun i pol turista. Umjetnička djela prirode koja je moguće tamo naći godinama ispunjavaju godišnje odmore svojim posjetiteljima koji ih obilaze u jednodnevnim izletima. Odlična je vijest da tamo možete i na duži odmor!


Fenomen usred fenomena


Priroda koja čini Nacionalni park Plitvička jezera luksuz je sama po sebi, a to će potvrditi svi koji su ih imali prilike istražiti. Usred tog luksuza prirode možete pronaći i način da u tim ljepotama uživate na kvalitetan i moderan način u luksuznom smještaju. Plitvice su još 1949. postale Nacionalnim parkom, a UNESCO ih je 1979. prepoznao kao fenomen koji je potrebno staviti na popis Svjetske prirodne baštine. Fenomenom ga smatraju i brojni posjetitelji, a usred te fenomenalnosti i luksuzne prirode javio se još jedan, luksuzni Fenomen Plitvice s četiri zvjezdice.


Idu si ruku pod ruku


Drvena koliba s nekoliko luksuznih apartmana u skladnoj je vezi s okruženjem u kojem se nalazi. Udoban i lijep studio apartman savršeno se uklapa u prirodu jer njegovi sofisticirani detalji i ton klasične elegancije pretvaraju naizgled skromnu kolibu u mjesto čiste komocije i estetike. Iako okićen s čak četiri zvjezdice, najznačajnije su mu one koje se mogu u ovom čistom, nezagađenom okruženju pronaći na nebu. Luksuzni smještaj i priroda Plitvičkih jezera idu ruku pod ruku.


Odmor za bolji početak godine


Upravo u jednom od najljepših nacionalnih parkova Hrvatske i spominjanom Fenomenu Plitvice pronašli smo odličnu ponudu za trodnevni odmor s doručkom za dvije osobe. Odmorite se za kraj godine ili napunite baterije na početku nove godine, jer gdje ćete ako ne u prekrasnoj prirodi Nacionalnog parka Plitvička jezera?

"Zloglasno" pleme koje je ubilo Amerikanca: Priča čovjeka koji je više puta posjetio Sentinelce Sentinelac Sjeverni Sentinel Sjeverni Sentinel +0 Sjeverni Sentinel
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju