Kad vam je dobro kao Švicarcima, na pamet vam padaju u najmanju ruku neobične ideje. Tako u jednom kafiću u Ženevi, uz naručenu kavu dobijete zanimljivu 'uslugu'…

Švicarci su doista neki neobičan narod. Na referendumu odbiju ideju temeljnog dohotka, a vlasti jednog kantona prije par mjeseci tražile su od svojih građana da porez plate što kasnije. Iz toga zaključujemo kako se ovdje živi izvrsno, a kad su svi manje-više 'bogati' i dobrostojeći, na pamet vam padaju razne ideje za biznis. Jedna od takvih je i otvaranje potpuno novog koncepta kafića, takozvanog 'Fellatio cafe', javlja Dailymail.

Iako mislimo da je svima starijima od 18 (a vjerojatno i mlađima) jasno o čemu je ovdje riječ, zanimljivo je čuti kako će sve to funkcionirati. Naime, prilikom narudžbe kave, posjetitelji će dobiti Ipad sa slikama žena, pa će moći izabrati koja će ih dama uz kavu oralno zadovoljiti.

Možete pretpostaviti kako će ova 'kava' stoga biti znatno skuplja od obične, a stajat će vas više od 50 eura. Ekipa koja stoji iza ovog poslovnog plana, odlučila se na otvaranje 'grešnog' kafića nakon što je nešto slično vidjela na Tajlandu.

Naravno, ova ideja već je naišla na brojne kritike, ali čini se kako one neće imati značajnijeg utjecaja. Naime, u Švicarskoj je prostitucija legalna i prostitutke dobivaju dozvole za obavljanje djelatnosti.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju