Nakon otvaranja prve biciklističke staze namijenjene disciplini enduro u Zagrebu, odnosno u parku prirode Medvednica, zadovoljstvo nam je pozvati vas na prvu enduro biciklističku utrku 'Enduro Sljeme 2016' koja će se održati u nedjelju 18. rujna, u organizaciji biciklističkog kluba 'Opušteno' iz Zagreba.

Utrka će pridonijeti promociji biciklističke discipline enduro, ali i biciklizma općenito. Velik značaj za sport i turizam grada Zagreba je i činjenica da na utrci planiraju sudjelovati i strani natjecatelji, s obzirom da se radi o trenutno najpopularnijoj disciplini brdskog biciklizma.

Utrka je jednodnevna i rekreativnog karaktera te su prijava i natjecanje omogućeni svima. S obzirom na atraktivnost ovakvog tipa biciklizma, očekujemo velik broj domaćih i stranih natjecatelja, ali i gledatelja zaljubljenika u sport i prirodu. Događaju će prisustvovati i predstavnici Grada Zagreba i Parka prirode Medvednica.

Lokacija održavanja je Medvednica, a start utrke je livada restorana 'Stara Lugarnica' na Medvednici. Više informacija potražite ovdje.

Program natjecanja:

- 8:30 do 9:30 Prijave
- 10.00 Start prvoga natjecatelja
- 14.00 Predviđen ulaz natjecatelja u cilj
- 15.00 Proglašenje i podjela nagrada

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju