Jeste li se ikada ulovili kako cijedite polovicu limuna u čaj, i tako ste toliko lijeni ili gripozni da ne možete izžmikati niti polovicu soka koji se krije u njemu? Mi jesmo, i zato objeručke prihvaćamo savjete koje nam ovom prilikom daje planetarno popularni simpatični Engleski Chef.


Dakle, i limun i limetu prije rezanja treba dobro izmasirati, barem dvadeset sekundi, kako bi se probudili svi sokovi u plodu, a zatim trebate odribati suvišnu koru i pristupiti gnječenju. Zašto odribati, a ne naribati - provjerite u videu!

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku