Jeste li se ikada ulovili kako cijedite polovicu limuna u čaj, i tako ste toliko lijeni ili gripozni da ne možete izžmikati niti polovicu soka koji se krije u njemu? Mi jesmo, i zato objeručke prihvaćamo savjete koje nam ovom prilikom daje planetarno popularni simpatični Engleski Chef.


Dakle, i limun i limetu prije rezanja treba dobro izmasirati, barem dvadeset sekundi, kako bi se probudili svi sokovi u plodu, a zatim trebate odribati suvišnu koru i pristupiti gnječenju. Zašto odribati, a ne naribati - provjerite u videu!

U trendu Faširanci od mljevenog mesa i tikvica Puni okusa Faširanci od mljevenog mesa i tikvica: Toliko su sočni da ćete ih htjeti jesti cijelo ljeto Plaža Čavića Luka Crni biser Divlja i predivna: Skrivena plaža na Korčuli koja će vas očarati svim nijansama plave Košarice od jaja i tikvica Ispecite u pećnici Košarice od jaja i tikvica koje možete jesti za doručak, ručak i večeru