Jeste li se ikada ulovili kako cijedite polovicu limuna u čaj, i tako ste toliko lijeni ili gripozni da ne možete izžmikati niti polovicu soka koji se krije u njemu? Mi jesmo, i zato objeručke prihvaćamo savjete koje nam ovom prilikom daje planetarno popularni simpatični Engleski Chef.


Dakle, i limun i limetu prije rezanja treba dobro izmasirati, barem dvadeset sekundi, kako bi se probudili svi sokovi u plodu, a zatim trebate odribati suvišnu koru i pristupiti gnječenju. Zašto odribati, a ne naribati - provjerite u videu!

U trendu Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu