Početkom ljeta započinje uzbudljiva turneja Hollywood film music quarteta, koji će diljem Hrvatske predstaviti svoje verzije poznatih tema iz najuspješnijih filmskih klasika. Donosimo Vam termine i lokacije koncertnih nastupa:

7.6.2019 Tuškanac – Zagreb, Pop Up Summer Garden Festival
7.7.2019 Makarska, u sklopu manifestacije „Glazbene noći pod zvijezdama“
27.7.2019 Tuškanac – Zagreb, Pop Up Summer Garden Festival
30.7.2019 Stara uljara – Vodnjan, u sklopu manifestacije „Vodnjansko ljeto“
7.9.2019 Interpretacijski centar Petra Preradovića, Grabrovnica

Hollywood film music quartet Hollywood film music quartet (Foto: PR)

Program, u ukupnom trajanju od 60 minuta potpisuje skladatelj filmske glazbe Ozren K. Glaser, a donosi glazbene tema iz filmova i serija: The Crown, Game of Thrones, Beauty and the Beast, Gladiator, The Lord of the Rings, Skyfall, Pirates of the Caribbean, A Star is Born i brojnih drugih.

Koncertnim izvedbama na jedinstvenim lokacijama koje predstavljaju najbolje od naše kulturne i prirodne baštine, Hollywood film music quartet daje hommage tim lokacijama i pridonosi njihovoj vidljivosti. Lokacije nastupa doista i jesu jedinstvene: magična šuma Tuškanac u samom centru Zagreba sa svojim zelenilom i vedrim nebom jedna je od naših ljepših prirodnih atrakcija, baš kao i park šuma Fra Jure Radića u Makarskoj koja je specifična po tome jer se nalazi u samoj blizini mora.

Hollywood film music quartet Hollywood film music quartet (Foto: PR)

Osim ovih predivnih prirodnih lokacija, tu su još i prostor Stare uljare u Vodnjanu i Interpratcijski centar Petar Preradović u Grabrovnici. Sve u svemu doista jedinstvene lokacije, svaka ima svoju povijest i svoju priču, a zahvaljujući naporima zajednice ti su prostori dobili nove funkcije i postali su mjesta održavanja brojih kulturno-umjetničkih programa tijekom cijele godine.

Domaća tvrtka DreaMaker Productions d.o.o., specijalizirana za projekte filmke glazbe, je začetnik i koordinator projekta, a na samom projektu sudjeluju brojni inozemni i domaći partneri: Comunicaciones y Producciones Chale Mas S.L., SoundTrackFest, YoungMasters, Obnomika d.o.o., Pop Up Summer Garden Festival, TZ Makarska, POU-UPA “Vodnjan-Dignano”, Centar za kulturu “Drago Britvić”.

Svakako, ako ste u blizini, nemojte propustiti poslušati izvedbe Hollywood film music quarteta i uživajte u životu i filmskoj glazbi!


Sve informacije možete potražiti na:

https://dreamaker-productions.hr/usluge/quartet/

https://www.facebook.com/hollywoodfilmusic/


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju