Kako piše Glas Istre, po pristupačnim cijenama u jedanaest će se restorana i konoba sljedećih mjesec dana u Istri nuditi raznovrsni specijaliteti na bazi lignji.

"Osim što predstavlja dodatni motiv za posjet sjeverozapadnoj Istri tijekom božićnih blagdana, ova manifestacija motivira i naše ugostitelje da puste mašti na volju i osmisle inovativne recepte", kazala je Michelle Babić iz TZ-a Grada Novigrada.

U trendu Varivo od mahuna Tjedni jelovnik 7 sirotinjskih jela za svaki dan ovoga tjedna koji se mogu napraviti za smiješan novac Hippomane mancinella - 2 Nevjerojatno opasno Otrovno drvo: Tihi ubojica koji je najopasniji kada padne kiša Turisti Kulturološki šok Amerikanci u čudu o Hrvatskoj: "Sve je maleno, hrana je bizarna, a od zahodske mafije imamo traume"

U ovom projektu sudjeluju konoba San Benedetto, Badi iz Lovrečice, Buščina iz Marije na Krasu, Melon i Nono iz Petrovije, Mulino iz Škrila kraj Buja, Navigare i Restoran Sergio Hotela Makina iz Novigrada, Pergola, Toni i Villa Vilola iz Zambratije.



Nudit će se više cjenovno različitih jelovnika, čime će biti prilagođeni svakom džepu, a svi se mogu pogledati na internetskoj stranici  www.coloursofistria.com.