Tijekom ova dva dana zajedno ćemo se vratiti u vrijeme matrijarhata kada su žene bile „jači“ spol te se u potpunosti prepustiti njihovim rukama, odnosno karabinima. Za promjenu, ovoga će puta žene hvatati ručak, a muškarci će ga pripremati.

Ako još niste shvatili, prisustvovat ćete jedinstvenom evropskom okupljanju žena lovaca - Damskom lovu – koji se po osmi puta održava u organiziciji (ženske) Lovačke udruge Dama dama i pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog lovačkog saveza g. Đure Dečaka, a u kojem će sudjelovati i gošće iz Austrije, Njemačke, Slovenije, Mađarske, Češke, Srbije...

Damski lov održava se 8. godinu za redom. Svaki puta lovkinje iz cijele Evrope okupljaju se u drugom lovištu kako bi pomogle promovirati turističku ponudu toga kraja. Nakon Zrinske gore, Pokupskog i Kutjeva, gdje ih je ugostio Enver Moralić također strastveni lovac, dame su lovile u Podravini, Kutini, Lici a ove će godine svoje evropske kolegice upoznati s ljepotama jadranske Hrvatske budući da će 2 dana loviti na otoku Cresu.

Za sve detaljne informacije
LU Dama Dama
Anita Bračun
anita.bracun@mediapolis.com
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju