U sklopu nagradne igre „Cool ljeto uz Franck café“, koja traje od 1. svibnja do 22. lipnja, jednog sretnika ili sretnicu čeka nagrada u vidu nezaboravnog ljetnog iskustva s društvom - provoda na Ultra Europe festivalu za ekipu od 5 ljudi, uz osiguran smještaj u hotelu tijekom festivala te 5x 2.000 kuna na American Express kartici.

No, osim putovanja i provoda za ekipu na Ultra Europe festivalu, nagradni fond uključuje i ostale vrijedne nagrade:
5x Samsung Galaxy S4
4x Apple iPad2 tablet
5x Samsung WB110 te
100x Franck café ručnika
100x Franck café majica

Sudjelovanje u nagradnoj igri „Cool ljeto uz Franck café“

Nagradna igra traje od 1. svibnja do 22. lipnja 2014., a za sudjelovanje je potrebno na jednom računu kupiti 10 pojedinačnih pakiranja Franck café 2u1, Franck café 3u1 ili Franck café Ice coffee pakiranja u bilo kojoj kombinaciji. SMS sadržaja FRANCK CAFE uz broj računa po kojem su proizvodi kupljeni, ime i prezime, adresu i e-mail šalje se na broj 60221. Prijava za nagradnu igru moguća je i besplatnim upisom ovih podataka na web stranici www.franck.eu. Originalan račun, kao dokaz kupovine, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade.
Pravila nagradne igre dostupna su na www.franck.eu.

 

 

Franck café za ekipu u pokretu!

Svi oni koji su dobro upoznati s prilično dinamičnim danima, kada se raspored čini nemogućim, ne moraju se odreći trenutaka čistog užitka u svom omiljenom napitku.
Za ekipu koja je stalno u pokretu, tu je Franck café 2u1 bez šećera ili pak 3u1 sa šećerom za dodatni slatki „push“ tijekom dana. Samo istresi sadržaj u šalicu i prelij vrućom vodom te uživaj kad god i gdje god uz šalicu savršene kave!
Za jako vruće dane, tu je Franck café Ice coffee u sticku. Dovoljno je dodati rashlađenu vodu ili mlijeko i kremasti užitak bogatog okusa je spreman.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju