Sve je bliže i bliže i sve je više očekujemo. Naravno, pričamo o nadolazećoj 2018. godini čiji doček trebamo proslaviti u stilu. Tog dana nema mjesta brigama, a ako ćete ih i imati, najbrže ćete na njih zaboraviti, ako se zabavite kao nikad u životu.

Split u jednom danu

Ako još niste bili u Splitu, najbolje je da ga istražite po danu, jer ćete večer i dan nakon dočeka Nove trebati ostaviti za sebe i svoj oporavak od lude novogodišnje noći. Za razgledavanje uzmite jedan dan, a obavezno posjetite Dioklecijanovu palaču, prošećite Rivom, odgledajte predstavu u Hrvatskom narodnom kazalištu, istražite Poljud ili jednostavno pustite da vas ponese intuicija i istražite ga prema vlastitom nahođenju.

Što je toliko posebno u tom dočeku Nove Godine?

Ono što će najbolje opisati doček Nove Godine u Splitu je pojam spektakularno, jer će tako zaista i biti. Osim zabave koju ćete pamtiti barem do Uskrsa, pamtit ćete i vrijeme koje ste proveli opuštajući se u wellness & spa centru. Prije nezaboravne noći razgibajte se za plesne pokrete u unutarnjem bazenu, a ako ste se ikad pitali koja je razlika između turske kupelji i finske saune, sad je vrijeme da to konačno saznate.

A gdje ćete spavati?

Hotel Atrium 5* pravo je mjesto na kojem ćete sve navedeno iskusiti. O duljini boravka morat ćete odlučiti sami, ali uzmite najmanje 3 ili četiri dana. 5 zvjezdica Atriuma smještene su samo 15 minuta hoda do centra.

Ne propustite ponudu i zaljubite se u Dalmaciju u nezaboravnoj novogodišnjoj noći.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju