Vatromet, šampanjci, pjenušci, pjesma, veselje, zabava, ludovanje do dugo u noć… Povratak kući ujutro i sjećanje na nezaboravan doček Nove godine. Uskoro ćete pričati o tome svojim frendovima, a ako i dalje ne znate gdje ćete doživjeti nezaboravne novogodišnje avanture, ovo su naši prijedlozi.

Doček Nove godine u Londonu sa stilom

Iako u engleskoj prijestolnici sve do 2021. nećete čuti zvuk Big Bena zbog rekonstrukcije, to zaista ne bi trebao biti razlog koji će vas odvratiti od posjeta Londonu. Čak i ako ste ga posjetili, razmislite o ovome. 100 posto je poseban doživljaj promatrati vatromet nad Temzom uz prekrasnu vizuru osvijetljenih londonskih atrakcija.

Dan iskoristite za razgledavanje znamenitosti koje su raštrkane oko centra. Ne brinite o bolovima zbog hodanja, jer najbolje je rješenje panoramski razgled autobusom. Obavezno razgledajte i brojne trgovine i upecajte koji simpatični poklon i nemojte pretjerati s hranom u pubovima. Zbegecajte se i dočekajte Novu sa stilom uz neponovljivu ponudu koja uključuje povratni let iz Zagreba te smještaj u centru Londona!

Doček Nove godine u katalonskoj kraljici - Barceloni

Poželite li doček Nove godine provesti u nešto toplijoj destinaciji i spremni ste se zabavljati čak 5 dana, odaberite Barcelonu. Mi smo je posjetili za sam doček Nove godine, i naša preporuka je svakako partijanje u nekom od pubova. Naravno, ako ste pobornik opuštene atmosfere i spremni ste na razgovor s mnoštvom zainteresiranih turista, ali i lokalaca.

Prošećite La Ramblom ukrašenom u blagdanskom štihu, okrijepite se čašom vina i ukusnom paeljom. Sam doček provedite kod magičnih fontana gdje će se održati zaista izvanredna predstava. Vjerujte, mi smo bili oduševljeni. Prepustite se osjećajima sreće na ulicama Barcelone i ugrabite ponudu koja uskoro istječe!

Doček Nove godine u kraljevskom Beču

Mnogi kažu da je Beč za vrijeme adventa prekrasno iskustvo, a mi to možemo dodatno potvrditi. Spojite ugodno s korisnim jer se Beč na sam doček Nove godine pretvara u golemu zonu za partijanje i zabavu. Fešta kreće već od 14 sati i traje sve do 2 u noći.

Beč - 4 Beč - 4 (Foto: Guliver / Thinkstock)

Birajte između opere, valcera, rocka i pop-glazbe i naravno nezaobilaznih elektronskih poslastica uz punč i dobre zalogaje. Ako vas ne brine što ćete na povratku kući spavati u autobusu, ne čekajte i rezervirajte svoj najluđi završetak 2017. i dočekajte u 2018. uz nezaboravan party u Beču!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju