Zrakoplovna kompanija Air Canada danas je objavila popis izravnih letova s kojima kreće iduće ljeto iz Toronta i Montreala, među kojima su u njenoj globalnoj mreži tri nova odredišta – Zagreb, Porto i Bukurešt te nova relacija između Montreala i Lisabona.

Istovremeno, cjelogodišnju usluga letova Air Canada Rougea između Montreala i Casablance preuzet će Air Canada.

Air Canada također pokreće stalne izravne letove na relaciji Buenos Aires - Toronto, koji trenutačno imaju presjedanje u Santiagu. Air Canada i dalje će povezivati Santiago i Toronto izravnim letovima. Letovi na relaciji Montreal - Lima odvijat će se tijekom cijele godine.

„Današnja objava osnažuje poziciju Air Canade kao vodećeg globalnog avioprijevoznika. Zahvaljujući ovim novim letovima Air Canada je postao jedini sjevernoamerički avioprijevoznik koji nudi letove za Rumunjsku, a nudimo najčešće letove iz Kanade za Hrvatsku i Portugal i to s ukupno najvećim brojem sjedala“, rekao je Benjamin Smith, Predsjednik Putničkog prijevoza u Air Canadi. „Štoviše, naša modernizirana flota poboljšat će naše postojeće usluge. Boeing 787 Dreamliner letjet će na novoj izravnoj ruti s Buenos Airesom. Ove nove i poboljšane usluge pružit će našim korisnicima više udobnosti i veću mogućnost izbora, kao i mogućnost lakog spajanja na razgranatu sjevernoameričku i međunarodnu mrežu letova najbolje zrakoplovne tvrtke u Sjevernoj Americi, po ocjeni Skytraxa.“

Kompanija Air Canada je već najavila nekoliko novih izravnih međunarodnih letova za ljeto 2018., koji kreću u lipnju. Među njima su rute Vancouver - Pariz, Vancouver - Zürich, Toronto - Shannon, Montreal - Tokio - Narita i Montreal - Dublin. Također, nova ruta Vancouver - Melbourne, koja kreće u prosincu 2017., više neće biti samo sezonska, nego cjelogodišnja, počevši od lipnja 2018.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju