Cross Hill Run Križ 2017. održava se u subotu, 20. svibnja. Utrka dobrih želja projekt je osmišljen u cilju promocije trčanja, uz pomoć tima Run Croatia.



Start
i cilj utrke bit će u centru Križa, na Trgu sv. Križa. Početak je u 17:30, a sudionici će birati hoće li trčati jedan ili dva kruga, odnosno završiti 5 ili 10 kilometara utrke. Tu je i kids run te popratni sadržaji među kojima su prezentacija lokalnih proizvoda OPG-a i rukotvorina, prezentacija nutricionizma i zdravih napitaka, podjela shakea od jagoda, program u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Općine Križ (Foto video klub 35 mm fotografiranje događaja; Robotičko informatički klub Križ organizira ples sa robotima i utrku robota nakon utrke na ljetnoj pozornici u Križu), animacijske radionice/igraonice za djecu u parku, izložba u Galeriji Križ, a nakon podjele zahvala, medalja i pehara slijedi zabavni dio programa, večera i glazba za sudionike.

Prijave traju do 10. svibnja, a informacije možete dobiti putem maila sven.veronek@gmail.com, na broj 091/4430-007 ili na službenoj stranici. Ukoliko do Križa dolazite vlakom, imate pravo na 40 posto popusta u razdoblju od 19. do 21. svibnja. Da bi ostvarili popust, sačuvajte svoj startni broj, no na popust nemaju pravo oni koji se voze manje od 25 kilometara.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju