Ove subote u Splitu zaljubljenike u trčanje i navijače očekuje sjajni noćni spektakl. Utrka Glow run okupit će trkače iz cijelog svijeta. Sa startom i ciljem na Rivi natjecatelji će krenuti u zalazak sunca, u 21 sat. Ovisno o formi i želji, trkači biraju hoće li se prijaviti na trku od tri ili pet kilometara, a nakon toga slijedi zabava uz DJ-a, light show, slasne zalogaje, kao i tombolu s vrijednim nagradama. Utrku organizira Run Croatia u suradnji s Triatlon klubom Split.

Utrke smo počeli organizirati prošle godine u trećem mjesecu i od tada ih nižemo. Prošle godine u Splitu se trčalo deset kilometara, a trka se pamti po Amerikancu koji je trčao bos i pobijedio, kaže Sven Veronek koji s Berislavom Sokačem i Ivom Hafner čini tim "Run Croatia".

> Najčudniji festivali u 2017.: Ovih 7 festivala htjet ćete vidjeti uživo

Sven Veronek napominje kako će pobjednici tombole osvojiti odlične nagrade, poput karata Croatia Airlinesa za destinacije prema želji u Europi, vikend za dvoje u Termama Sveti Martin, kao i rentanje automobila s punim spremnikom na dva dana. Moći će se osvojiti i tečaj trčanja u školi koja se temelji na posebnoj medodi Pose method Borisa Cvilindera.



Trkači će dobiti narukvice i boje za tijelo, a svjetleća podrška navijača i više je nego dobrodošla. Ako nećete sudjelovati, vrijedi ponijeti fotoaparat i uživati u fešti na splitskoj rivi.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju