Sinj je uvijek zanimljiv kao mjesto u kojem se održava tradicionalno Sinjska alka i kao mjesto s bogatom gastronomskom ponudom. U pripremanju glavnog jela "a la Sinj", Luki će pripomoć biti njegova kolegica Zorica Kondža koja vuče korijene iz Cetinske krajine, i koja mu je svojim kulinarskim znanjem i šaljivim dosjetkama uljepšala proces kuhanja.

Kako je i sam rekao 'da sreća hrabre prati' Luka se u 'Praznom fridžu' hrabro prihvatio pripremanja arambaša, ali na svoj način, dok je za šećer na kraju odabrao žbativeno jaje s prošekom, slatko koje zna napraviti u pet minuta kada mu se dogodi 'lina nedilja' i velika potreba za slatkim.


Ne propustite novi nastavak i nove slasne recepte u kulinarsko-zabavnom showu Pun p'jat ovog četvrtka u 18.20 na Novoj TV!

U trendu Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak

 

Gledajte na OYO!