Sinj je uvijek zanimljiv kao mjesto u kojem se održava tradicionalno Sinjska alka i kao mjesto s bogatom gastronomskom ponudom. U pripremanju glavnog jela "a la Sinj", Luki će pripomoć biti njegova kolegica Zorica Kondža koja vuče korijene iz Cetinske krajine, i koja mu je svojim kulinarskim znanjem i šaljivim dosjetkama uljepšala proces kuhanja.

Kako je i sam rekao 'da sreća hrabre prati' Luka se u 'Praznom fridžu' hrabro prihvatio pripremanja arambaša, ali na svoj način, dok je za šećer na kraju odabrao žbativeno jaje s prošekom, slatko koje zna napraviti u pet minuta kada mu se dogodi 'lina nedilja' i velika potreba za slatkim.


Ne propustite novi nastavak i nove slasne recepte u kulinarsko-zabavnom showu Pun p'jat ovog četvrtka u 18.20 na Novoj TV!

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak

 

Gledajte na OYO!