Sinj je uvijek zanimljiv kao mjesto u kojem se održava tradicionalno Sinjska alka i kao mjesto s bogatom gastronomskom ponudom. U pripremanju glavnog jela "a la Sinj", Luki će pripomoć biti njegova kolegica Zorica Kondža koja vuče korijene iz Cetinske krajine, i koja mu je svojim kulinarskim znanjem i šaljivim dosjetkama uljepšala proces kuhanja.

Kako je i sam rekao 'da sreća hrabre prati' Luka se u 'Praznom fridžu' hrabro prihvatio pripremanja arambaša, ali na svoj način, dok je za šećer na kraju odabrao žbativeno jaje s prošekom, slatko koje zna napraviti u pet minuta kada mu se dogodi 'lina nedilja' i velika potreba za slatkim.


Ne propustite novi nastavak i nove slasne recepte u kulinarsko-zabavnom showu Pun p'jat ovog četvrtka u 18.20 na Novoj TV!

 

Gledajte na OYO!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju