Slavni slastičar Buddy Valastro s televizijske mreže TLC, sudjelovat će u izboru najljepše torte s hrvatskim motivima. Ovo je prvi posjet Buddyja Valastra Hrvatskoj, koji u Sjedinjenim Američkim Državama uspješno vodi lanac slastičarnica Carlo's Bakery.

Slavni slastičar Buddy Valastro s televizijske mreže TLC, sudjelovat će u izboru najljepše torte s hrvatskim motivima. Ovo je prvi posjet Buddyja Valastra Hrvatskoj, koji u Sjedinjenim Američkim Državama uspješno vodi lanac slastičarnica Carlo's Bakery. U slastičarnici svog oca radio je od malih nogu, a zatim je uz pomoć obitelji stvorio pravo slatko carstvo. Diljem svijeta postao je poznat zahvaljujući seriji 'Cake Boss' na TLC kanalu (koja se može gledati od 19. listopada, srijedom u 20 sati), a prati njegov tim u slastičarnici, ali i obiteljski život koji je Buddyju uvijek na prvom mjestu.

Buddy se iznimno veseli dolasku u Hrvatsku, a još više prilici da upozna ljude koji ga gledaju i koje inspirira. Slavni slastičar će sudjelovati u natjecanju koje ima tri faze. Do 9. listopada sudionici su trebali napraviti tortu ukrašenu hrvatskim motivima i postaviti fotografiju ili video torte koju su napravili na www.buddydolazi.hr.

Najboljih 10 prijava natjecat će se javno za ulazak u finale, a pobjedničku tortu će proglasiti Buddy Valastro na velikom događanju koje se za ljubitelje slastica i serije 'Šef slastičarnice' 17. listopada u 18 sati održava City Centeru one West u Zagrebu. Na druženje s Buddyjem su pozvani svi!

Detalji oko cijelog natjecanja i biranja najljepše torte dostupni su na stranici na službenoj stranici događanja

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju