Bliže se blagdani, adventska groznica, prepuni dućani i stres oko poklona jer o njima nismo razmišljali na vrijeme. Ili shvatimo da uopće nismo bili kreativni. Ove godine predlažemo vam da o idejama počnete razmišljati već sad te da ove godine izađete iz okvira, posebno kada je u pitanju odabir poklona za vašu bolju polovicu.


Božić izvan kuće


Da biste ovaj Božić učinili neobičnim za sebe i svoga partnera ili partnericu, promijenite stvari koje svake godine radite na isti način. Npr. svake godine Božić provodite kod kuće s jednim te istim poslovima i pripremama. No ove godine bor okitite malo prije i spakirajte kufere – Božić izvan kuće bit će nova dimenzija i novo iskustvo.


Uz wellness odmor


Iako možete na izlet te u posjet nekoj novoj destinaciji, naša je ideja da ga ove godine provedete na način da se odmorite u punom smislu riječi – uz wellness. Umjesto stresa, strke oko čišćenja, kuhanja i pečenja kolača, iskoristite ove blagdanske dane za uživanje uz termalnu i ljekovitu vodu, saune i fine obroke te uz popratni božićni ugođaj.


U zagrljaju Stubičkih Toplica


Predlažemo vam da rutinu izmijenite npr. u Stubičkim Toplicama, smjestivši se u Hotel Matija Gubec. U srcu Zagorja, na samom izvoru termalne i ljekovite vode uživati možete u potpunom komforu, gastronomskim delicijama, wellness i spa ponudi, a u ponudi koju smo pronašli uključene su i dvije klasične masaže. Za manje od 200 kn po noćenju, termalna bajka Matija Gubec čeka vas u božićnom ugođaju s polupansionom. Boravak za djecu do 5 godina je gratis.


Božićna čarolija u Podravini


Polupansion u hotelu s 4 zvjezdice, kolačići, topli napitak dobrodošlice, svečani božićni doručak te opuštajuća wellness i spa ponuda učinit će vaš Božić u srcu Podravine romantičnim i nezaboravnim iskustvom. Blagdansko ozračje u Hotelu Picok u Đurđevcu uz hotelski bazen upotpunit će neobični način slavlja ovog blagdana, no uz božićnu atmosferu bit će kao da ste kod kuće, samo odmarate. 4 dana/3 noćenja za dvoje i dijete do 10 godina prilično je povoljna ponuda, pogledajte i razmislite!


Budite kreativni ove godine i provedite blagdane bez stresa.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju