Iz aktualne agencijske ponude izdvajamo:
Ljetovanje na Jadranu – ponuda preko 300 hotela i apartmanskih naselja od Istre do Dubrovnika.
Veliki broj soba u zakupu, akcijske cijene, popusti za rane uplate.
Skrećemo pozornost na našu rubriku Akcije Hrvatska – gdje se na jednom mjestu nalazi ponuda hotela koji imaju objavljene posebne ponude i akcije.

PR PR

Europska putovanja zrakoplovom – široka ponuda avio tura. Provjereni programi, kvalitetni vodiči i kvalitetni hoteli. Iz ponude izdvajamo povoljna putovanja u St.Peterburg i Istanbul te raznovrsnu ponudu putovanja za Portugal. Skrećemo posebnu pozornost i na bogato 9-dnevno putovanje Istanbul i Kapadokija.

Europska putovanja autobusom – sa nama su dostupni i najskrovitiji dijelovi Europe. Iz ponude izdvajamo putovanje Antička Grčka: busom iz Zagreba, brodom iz Venecije. Zanimljiv program uz pratnju vrhunskog vodiča

PR PR

Daleka putovanja – sa Azur Toursom cijeli svijet je Vaš. U našoj ponudi su najatraktivnija odredišta na svim kontinentima. Izdjavamo putovanje za Jordan i Izrael po cijeni 7.990 kn, putovanje Maroko – kraljevski gradovi po cijeni 6.890kn; putovanje u Iran po cijeni 8.990 kn te ponudu putovanja za Kubu po akcijskoj cijeni 8.990 kn. Tu su i ponde putovanja za Japan, Kinu i Južnu Koreju.

PR PR

Za one koji su skloni avanturističkim putovanjima, predlažemo posjet Ugandi uz trekking i safari sa čimpanzama i gorilama...

 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju