Jedna europska kompanija uskoro će svojim putnicima prilikom kupovine karte ponuditi jednu neobičnu opciju. Naime, moći ćete odabrati dadilju za svog kućnog ljubimca, ali ujedno se i vi možete prijaviti za čuvanje psa, mačke ili nečeg trećeg, te na taj način – zaraditi besplatni smještaj.

EasyJet je odlučio zaigrati na „kartu“ kućnih ljubimaca, pa ćete tako sad prilikom odlaska na put lakše pronaći nekog tko će vam pričuvati psa, ili ćete možda platiti avionsku kartu, a smještaj dobiti posve besplatno čuvajući nečijeg ljubimca.



Rezultat je to suradnje aviokompanije i web stranice trustedhousesitters.com koja već nudi ovu uslugu diljem svijeta, ali da biste bili njen član morate godišnje uplatiti 89 funti. Sad ćete aplikaciju moći koristiti i putem Easyjeta, a vaše će samo biti da odaberete tražite li dadilju, ili ćete dadilja biti vi sami. Ipak, cijenu od 89 funti nećete moći izbjeći, tako da realno, Easyjet vam nije nužan za korištenje ove usluge.

Usluga je dodana nakon što je prema istraživanju EasyJeta 58% putnika izjavilo kako bi više putovali da imaju ostaviti svoje ljubimce u sigurnim i dobrim rukama. Uskoro, očekuju iz aviokompanije, moći ćete bezbrižnije na put, a besplatno ćete negdje noćiti ne samo čuvajući pse i mačke, već ponegjde i kokoši, svinje, koze...

U svakom slučaju, ukoliko volite životinje a želite besplatno ostati u nečijem domu, 89 funti se čini ok cijenom za nekoliko besplatnih noćenja diljem Europe godišnje...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju