Inovativnih proizvoda koji nam olakšavaju putovanja sve je više, a mnoge firme i talentirani pojedinci rade na osmišljavaju praktičnijih putnih torbi i ruksaka, koje možemo upotrebljavati ne samo na putovanjima već i u svakodnevnom životu.

Jedan od takvih proizvoda je i Antonio, ruksak "otporan" na krađu. Dizajniran je da zadovolji sve potrebe. Nepoderiv, vodootporan, uniseks dizajna, a usto u njega je nemoguće proturiti ruku i iščupati novčanik, mobitel ili drugu vrijednu stvarčicu.

Zatvarač ruksaka smješten je na njegovom središnjem dijelu na leđima, s unutarnje strane, tako da lopov ne može otvoriti ciferšlus i gurnuti ruku bez da ga osjetite. Osim toga ima više od 10 skrivenih džepića u koje možete spremiti svoje stvari. A ima i ugrađen prijenosni punjač i džep za laptop.

Antonio ruksak napravljen je od kvalitetnog poliestera te je stvoren da traje. Ovaj materijal ne možete zarezati, a zadržava oblik i smočen. Dolazi u crnoj i sivoj boji, s malih reflektirajućim trakama te ugodnim naramenicama. Ruskak ima volumen 35 litara te, osim za laptop, džepiće za olovke i druge kompjutorske gadgete. Dimenzije su mu 43x26x11 centimetara.

Cijena ovog ruksaka uopće nije velika, 376 kuna, a naručiti ga možete na Dudes Gagdet. Trenutno ga nema na zalihi, što i nije čudno, no proizvođač obećaje dostavu kroz 5 do 8 tjedana uz poklon isprike za čekanje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju