Svi posjetitelji koji se do 13. srpnja nađu na karlovačkim ulicama sasvim sigurno će uživati u razigranoj i opuštenoj atmosferi te ljetu za pamćenje. U čast 440. rođendana grada Karlovca, organizirana je manifestacija Zvjezdano ljeto koja donosi više od 200 besplatnih sadržaja i programa, i to u novom, atraktivnijem ruhu.

Uz koncerte, izložbe i festivale za pamćenje, dio rođendanskog programa su i 22. Međunarodni festival folklora s plesačima iz Kine, Meksika, Južne Koreje, Obale Bjelokosti, Guama te gastronomska manifestacija Okusi svijeta, na kojoj su posjetitelji okusili tradicijsku kuhinju navedenih zemalja. 

Novootvoreni Muzej Domovinskog rata Turanj-Karlovac izvrsna je prilika za upoznavanje s prošlošću grada, a na karlovačkom Trgu bana Josipa Jelačića možete se opustiti s obitelji i prijateljima u Dnevnom boravku te uživati u ljetnim noćima uz koncerte popularnih bendova.

Kako bi i oni najmlađi gosti uživali, programom su predviđene brojne radionice i face painting za djecu. Zadnje dane Zvjezdanog ljeta u Karlovcu obilježit će glazbeno-scenski spektakl Croatian Pink Floyd Show 11. srpnja i koncert Parnog valjka 12. srpnja.

Na sam rođendan Karlovca 440 parova zaplesat će valcer u tradicionalnom Rođendanskom balu, a za kraj rođendanskog slavlja očekuje nas koncert Gibonnija. Svi sadržaji Zvjezdanog ljeta besplatni su za posjetitelje, stoga jedino što vam je ovog ljeta potrebno jest želja za odličnom ljetnom zabavom u srcu Hrvatske. Program Zvjezdanog ljeta pratite ovdje ili na Facebooku.

Misto - 3 Hrana i piće Street food pašticada, brujet i tingul: Misto u Splitu sve dalmatinske hitove stavlja u sendvič

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju