Od malih nogu slušate da je doručak najvažniji obrok u danu, a ne da vam se ujutro čarobirati po kuhinji? Ali biste ga s guštom smazali, osobito ako se radi o kreativnoj varijanti koja budi okusne pupoljke.

Kako bi dodatno razveselio svoje goste, no i odgovorio na želje svojih posjetitelja, zagrebački Egoist bar Cvjetno predstavio je novu opciju Doručka za van (Breakfast To Go). Svi koji su u žurbi i nemaju vremena pripremiti kvalitetan obrok, sad ga mogu preuzeti, spremljenog u praktičnoj kutiji, u Egoist baru i uživati u hrani koja daje obilje energije i dobrih vibracija.

„Breakfast To Go“ dolazi u tri varijante; Jutreko, Club Sandwich ili Američke palačinke, a svaki od njih pakiran je u kutiji sa svježe cijeđenim sokom i sezonskim voćem. Ako je vaš favorit kroasan probajte Jutreko - svježe pečeni kroasan punjen kajganom, hrskavom pancetom i krem namazom. Club Sandwich za prave je gurmane koji vole bogate okuse - sendvič s pečenim pilećim prsima, prženom pancetom, jajetom na oko, svježim povrćem i umakom od majoneze.

No, i ljubitelji slatkog doći će na svoje - očekuju ih američke palačinke. Prve, Voćne, punjene su svježim šumskim voćem i prelivene agavinim sirupom, a druge, Čoko, kombinacija su Nutelle i preljeva od čokolade.

Svaki doručak pakiran je u kartonske kutije koje se mogu reciklirati, baš kao i BPA free bočica za sok, jer Egoist Bar veliku pažnju posvećuje brizi o okolišu.

Breakfast To Go paket s Club Sandwichom je 69 kuna, a ostala dva su po 56 kuna. U svakom paketu uz odabrano jelo nalazi se i 3 dcl svježe cijeđenog soka i zdjelica voća.

Doručak se može preuzeti od ponedjeljka do nedjelje od 8 do 14 sati, a moguće ga je pojesti i u baru.

Osim preuzimanja hrane za van, gostima je dostupna i dostava putem Wolt aplikacije.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju