Kako vam zvuči vikend pun fine hrane, vina i druženja, u predivnoj kamenoj kući koja se smjestila u (mnogima) najljepšem dijelu Istre, nedaleko od Motovuna i Grožnjana?

Foodblogerica i autorica kuharice Mrvu ovog, zeru onog“  Sandra Rončević zove vas na Weekend Foodie Retreat na kojem možete izbrusiti svoje kulinarske vještine, naučiti puno novih stvari te se pri tome i odlično zabaviti.

Ne kuha vam se? Slobodno preskočite vrijeme provedeno u kuhinji i istražite okolicu, guštajte na terasi s predivnim pogledom na okolne brežuljke, a ako temperatura i vrijeme dopuste, zaplivajte u bazenu.

Stanzia Sparagna, koja će vam biti dom od petka 20.10 ili 20.11. u popodnevnim satima do nedjelje, smjestila se u blizini sela Kostanjica na obroncima okrenutim prema dolini rijeke Mirne - dijelu Istre koji se smatra jednim od najboljih vinorodnih mikrolokacija u Hrvatskoj.

Osim novih uspomena, kući ćete ponijeti i nova kulinarska znanja, koja će nesebično dijeliti, između kuckanja čašama i veselog druženja. U nastavku je plan i program. 

Weekend Foodie Retreat - 1 Weekend Foodie Retreat - 1 (Foto: Vigor Klaić)

PETAK, 20.10.2023. ili 10.11.2023.

• dolazak u popodnevnim satima , smještanje u sobe, odmor u kući, vrtu ili uz bazen, aperitiv, večera uz vina istarskih vinara, druženje i upoznavanje s konceptom gurmanskog vikenda

SUBOTA, 21.10.2023. ili 11.11.2023.

• dan za cjelodnevno kulinarsko čarobiranje, radionicu i druženje u kuhinji i za stolom „hands on experience“; zajednička priprema doručka od lokalnih namirnica te predpriprema za večeru;
• odlazak na vođeno kušanje maslinova ulja i vina kod obitelji Ipša, uz degustaciju finih lokalnih proizvoda (snack/ručak)
• povratak u stanciju i zajednička priprema večere, postavljanje stola, večera koju ste zajednički skuhali koju prate fina vina istarskih vinara te druženje do kasno u noć

NEDJELJA, 22.10.2023. ili 12.11.2023.

• lijeni doručak/brunch, uživanje u kući, na terasi ili uz bazen, odmaranje sve do povratka kući, kasni check out

Svi detalji i rezervacije dostupni su ovdje. 
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju