Putopisac iz Bosne i Hercegovine Robert Dacešin, koji o svojim putešestvijima piše na blogu RIO priče sa putovanja te snima odlične kadrove koje možete provjeriti i na YouTubeu, nedavno je posjetio Zagreb, gdje ga je gradskim ulicama proveo glumac Tarik Filipović.

Zagreb je bez dileme, jedan od najnevjerojatnijih gradova u našoj regiji, a u ovom videu, imao sam čast da ga obiđem sa sjajnim Tarikom Filipovićem“, napomenuo je Robert čiji je video o Zagrebu na YouTubeu pregledan na desetke tisuća puta.

U pola sata lijepih zagrebačkih kadrova Robert gledatelje vodi od Trga bana Josipa Jelačića, do ulica i uličica Gornjeg grada, Markovog trga, Tunela Grič pa sve do Bogovićeve ulice, gdje se zaustavio ispred spomen-ploče psu po imenu Pluto koji se vrzmao po gradilištu Oktogona te Muzeja prekinutih veza,

„Ako biste me pitali za koga je ovaj video, prije svega bih rekao da je za sve one koji uskoro planiraju putovanje u Zagreb, jer se u njemu nalazi preporuka mjesta koja treba obići, zanimljivih kafića koje vrijedi posjetiti, te mnogih drugih lokalnih stvari koje možda niste znali o ovom gradu. Rekao bih da je i video za one koji žive ovdje, jer vjerujem da će im biti zanimljivo vidjeti kako drugi ljudi vide njihov grad i što je to što njih najviše fascinira ovdje“, otkriva putopisac čiji video možete pogledati u nastavku. Roberta možete pratiti i na Instagramu. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju