U Hrvatskoj se već devet godina u studenome održava Tjedan talijanske kuhinje u svijetu, manifestacija koju organiziraju Talijanski institut za vanjsku trgovinu, talijanska kulinarska škola ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana i Kulinarski Institut Kul IN, prva međunarodna kulinarska škola u Hrvatskoj.

Velika prilika za buduće chefove

Kul IN već više od desetljeća educira kuhare, slastičare i sommeliere, surađuje s prestižnim europskim školama, hotelima i restoranima, a polaznici njihovih edukacija, koji dolaze iz više od pedeset zemalja, često ostvaruju zapažene rezultate i karijere u vrhunskim restoranima.

Polaznici Kul IN-ovih edukacija dolaze iz više od pedeset zemalja Polaznici Kul IN-ovih edukacija dolaze iz više od pedeset zemalja (Foto: Kulinarski institut Kul IN)

Na Tjednu talijanske kuhinje održat će se prigodni masterclass i razni edukativno-zabavni programi, a organizatori posebno ističu kulinarsko natjecanje u kojem će se najbolji osvojiti stipendiju za školovanje u talijanskoj kulinarskoj školi ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana i na Kulinarskom Institutu Kul IN iz Hrvatske.

Prijavite se!

"Ovo natjecanje potiče profesionalni razvoj i pruža kuharima platformu da upoznaju međunarodne kolege, vježbaju profesionalnu komunikaciju i pokažu svoj kulinarski talent", ističu u pozivu na prijavu. Krajnji rok za prijavu je 30. rujna 2024.

Da bi se prijavili, kandidati trebaju poslati životopis i motivacijsko pismo na temu: "Što me motivira da budem bolji kuhar svakoga dana" na info@kulinst.com. Treći dio prijave je video recept za koji će upute prijavljenim kandidatima stići do kraja kolovoza.

Sve informacije o prijavi na natjecanje možete saznati na istoj adresi na koju šaljete prijave, info@kulinst.com ili na +385 44 538 880.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju