SOLO. cocktails festival projekt je koji su prošle godine lansirali A most unusual garden, Blend bar i Peaches & Cream, a ove godine pridružit će im se kofer. sa svojim sladoledom. Riječ je o festivalu koktela koji će se održati u Lemon Marketu, baru koji se nalazi u neposrednoj blizini KD Vatroslav Lisinski. Koktele i spritzove tako ćete moći pijuckati na Lemonovim terasama.

Na kućicama Peaches & Cream te Blend bara tako ćete moći naručiti njihove alkoholne i bezalkoholne signature koktele, ali i pića posebno osmišljena za festival. U ponudi su kokteli Šegrt, Folirant i Kicoš, originalni recepti Blend bara, a uz to kofer. će na svojoj kućici nuditi i osvježenje u obliku soft sladoleda koji će biti dostupan u tri verzije: slani karamel, pistacija te višnja i čokoladni brownie.

Mr. Pistacchio Hrana i piće Hit-piće na Trešnjevci: Koktel za ljubitelje pistacija koji će se pijuckati ovog ljeta

Lemon Market je zamišljen kao mjesto za evente i mjesto u kojem je uvijek dinamično. Zato nam je drago da imamo priliku ponovno ugostiti najbolje zagrebačke koktel barove u sklopu drugog SOLO. Cocktails festivala. Ovo je izvrsna prilika za sve koji još nisu, da probaju signature koktele iskusnih barmena, ali i neke s Lemonove karte koktela i spritzeva koji će se također posluživati na terasi. Sudeći po onome što su prošle godine dečki iz Peaches & Cream i Blend bara pripremili, nitko neće ostati razočaran”, izjavio je Zlatko Orečić, suvlasnik Lemon Marketa.

Drugo izdanje SOLO. cocktails festivala počinje u petak 30. lipnja u 18 sati, a trajat će sve do nedjelje u ponoć. Više informacija od festivalu možete pronaći na Facebook eventu.

Highlander: Nevjerojatna planinarska avantura ponovno stiže na Velebit Highlander Velebit - 6 Highlander Velebit - 5 Highlander Velebit - 3 +2 Highlander Velebit - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju