Ugodnom hladu Rougemarin Parka na zagrebačkoj Sigečici rijetko tko može odoljeti. Neki padaju na atmosferu savršenu za chillanje, neki na nove zalogaje chefa Marina Medaka koji su se našli na ljetnom meniju, poput chili cvjetače, Shanghai pork tacos, park burgera, pizze pepperoni, mega slider pulled porka ili pohanog sladoleda, treći su ovdje bez daha gledali tekme i grizli nokte, dok su neki jednostavno uživali u druženju i svirkama.

Piknik košare i cuga "na kante"

Ova gradska zelena oaza u ponudi odsad ima i mini koktele i raznovrsna ponudu bucket bara. Ove sezone u Parku možete isprobati različite koktele u mini izdanjima i sa svojim prijateljima uživati u omiljenim ljetnim pićima. Dobit ćete 20 mini koktela serviranih u mini teglicama, pa svatko u društvu ima priliku isprobati različite okuse i recepture.

Park je ove godine pripremio posebnu ponudu pića za sve koji dolaze u grupama. Rougemarinov bucket-bar nudi ne samo široku ponudu omiljenih pića, odlična vina, pivo, džin, votku, nego i priliku da izađete i zabavite se, a pritom i uštedite. Naime, za svaku kantu cuge koju platite MasterCard karticom dobivate i 20 posto popusta.

U Rougemarinovou Parku možete napraviti i piknik i odabrati jedan od ponuđenih piknik paketa s ukusnim toplim ili hladnim zalogajima, kao i količinu – za dvije ili za pet osoba. U piknik ponudi hrana je pažljivo odabrana za tople dane: mini bagel s lososom, bruschetta s tapenadom od crnih maslina i grana padanom, tortilla wrap, tramezzini s dimljenim sirom i kulenom i mini bagel s mortadelom, pestom od pistacija, cherry rajčicama i svježim sirom.

Family vikend zona

U Parku se su se mogle pratiti i utakmice Europskoga nogometnog prvenstva, ali tu se održavaju i paint&bubbles slikarske radionice, plesnjaci salse, afterwork partyji, igraonice i radionice za ekipu sa psima i, naravno, zabavni programi za ekipu s klincima.

Vikendima će park u potpunosti biti ispunjen sadržajima za obitelji i grupe s djecom. Family vikend zona počinje u subotu u 10 i traje do nedjelje navečer, a u njoj ćete naći igračke za klince, napuhance, ljetne rekvizite za druženje u parkiću, a možete se pridružiti slikarskim radionicama te sa svojim juniorima pogledati i koju predstavu.

I ne manje važno, Rougemarin Park ne koristi jednokratnu ambalažu jer uživanje u idiličnim zalascima i prirodnom hladu ide uz brigu o okolišu.

Za sve informacije o programu i rezervacijama zapratite službene Instagram stranice Rougemarin Parka jer ljeto u gradu tek počinje, a ako ne još niste odlučili kamo za vikend, vrijeme je za vikend u parku. Radno vrijeme Rougemarin Parka je od ponedjeljka do četvrtka 17:00 – 23:00, petkom 17:00 – 24:00, subotom 10:00 – 24:00 i nedjeljom 10:00 – 23:00 sata.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju