Uvijek je pravo vrijeme za Plitvička jezera! Ali vrijeme koje je idealno možda se ipak odnosi na razdoblja kada su ulaznice za ovaj biser Hrvatske povoljnije nego inače, a treba naglasiti kako sada na Plitvicama vlada prava zimska bajka koja će oduševiti sve debitante, ali i one koji su Plitvička jezera vidjeli više puta. 

Cijene ulaznica za Plitvička jezera

Upravo je sada na snazi zimski cjenik, prema kojemu odrasli svoju ulaznicu za Plitvička jezera plaćaju 10 eura, djeca do 7 godina ulaze besplatno, oni malo stariji iz kasice prasice morat će izdvojiti 3 i pol eura, a studenti će s iksicom to zadovoljstvo morati platiti 6 eura.

Idealna prilika za izlet ili vikend iz svih dijelova Hrvatske, a iz parka posjetiteljima poručuju.

"Nacionalni park Plitvička jezera prema svom redovnom cjeniku od 1. 11. 2023. do 31. 3. 2024. nudi posjetiteljima najpovoljniju cijenu ulaznica. Uživajte u zvukovima zimske tišine dok se šuma pretvara u mirnu scenu prekrivenu snježnim pokrivačem, jer Plitvička jezera čarobna su i tijekom zime."

Više informacija potražite na službenim stranicama nacionalnog parka Plitvička jezera. I, naravno, uživajte u zimskoj bajci!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju