U utorak 27. kolovoza otvara se Palačinka Fest u Rougemarin Parku i trajat će do 8. rujna. To je idealna prilika da uživate u palačinkama, saznate male tajne poznatih majstora za pripremu najboljih palačinki i pritom se zabavite sudjelujući u najrazličitijim aktivnostima koje organizira Rougemarin. Svoje će recepture pokazati vrsni chefovi Marin Medak, Petra Jelenić i Robert Hromalić.

"Saznajte kako pripremiti najbolje tijesto, koje dodatke staviti te s kojim namazima stvoriti najbolje okuse. A sve to naravno ide uz zabavno pečenje palačinki, pa će ovo biti prilika da se posjetitelji okušaju u bacanju palačinki uvis. Dođite, isprobajte i izmjerite koliko vaša palačinka ide u visine, obećavamo puno smijeha i zabave. I ne brinite se, neće se bacati prave palačinke.

Spretnost će se također pokazati i u žongliranju s palačinkama, a najmlađi će kreativnost pokazati na radionicama pancake art. Kako napraviti palačinke u raznim oblicima i ukrasiti ih slatkim dodacima, klinci će učiti uz pomoć slastičarskih animatora. Bit će tu i paint&fun, dječja inačica poznatog koncepta učenja slikanja uz zabavu, a kalendar događanja bit će pun dječjih predstava i animacijskih igara.

Znamo da bake rade najbolje palačinke, a u Rougemarin Parku će ih degustirati, ili sudjelovati u Super baka utrci s palačinkama u tavici, koja je samo jedan od brojnih zabavnih sadržaja na Palačinka Festu", najavljuju u Rougemarinu. 

Svakog radnog dana od 17 do 19 sati, a vikendom od 12 do 14 za djecu je organiziran face painting. Među brojnim atrakcijama posebno zanimljivi za sve uzraste bit će pop-up eventi poput vatrenog žongliranja i svjetlećeg hula-hopa.

Za sve informacije o programu zapratite službene Instagram stranice Rougemarin Parka i dođite ocijeniti najbolje palačinke u utorak 27. kolovoza od 17 sati kad se otvara Palačinka Fest. Radno vrijeme Rougemarin Parka je od ponedjeljka do četvrtka 17:00 – 23:00, petkom 17:00 – 24:00, subotom 10:00 – 24:00 i nedjeljom 10:00 – 23:00.

Kviz općeg znanja: Provjerite koliko znate o svemu važnom i nevažnom Kviz općeg znanja Kviz općeg znanja - 2 Kviz općeg znanja +0 Kviz općeg znanja

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju