Ovu subotu posjetitelje čeka dan pun uzbuđenja, zabave i nevjerojatne atmosfere za posjetitelje svih dobnih skupina. Od uzbudljivih vodenih tobogana do najboljih hitova i ukusnih koktela, MartiLandia će svakako stvoriti nezaboravne uspomene za sve svoje goste.

Vodena zabava uz koktele i DJ-a

Zabava počinje u 13 sati uz energične ritmove DJ-a Maria koji će sve posjetitelje zabavljati najvećim hitovima. Živahna glazba stvorit će atmosferu neprekidnog uživanja, a gosti će imati prilike uživati u posebnoj ponudi koktela, idealnoj za rashlađivanje na ljetnom suncu.

Super zabava na otvorenju MartiLandije - 1 Super zabava na otvorenju MartiLandije - 1 (Foto: PR)

Ekipa MartiLandije osigurala je raznolik i bogat animacijski program kako bi održala visoku razinu energije tijekom cijelog dana. Gosti će imati priliku sudjelovati u brojnim interaktivnim igrama i zanimljivim aktivnostima koje su pažljivo osmišljene kako bi stvorile dinamičnu i živahnu atmosferu. Osim toga, svi će posjetitelji imati mogućnost sudjelovanja u uzbudljivim nagradnim igrama te će imati priliku osvojiti i vrijedne nagrade.

Najzabavniji Aquapark na sjeveru Hrvatske od subote 22.6.2024. otvoren je svaki dan od 10 do 20 sati te tako svima nudi dovoljno vremena za cjelodnevno uživanje u bazenima i raznim drugim sadržajima. Adrenalinski vodeni tobogani dostupni su od 11 do 19 sati, a uz njih gosti mogu uživati u novim ukusnim delicijama u slastičarnici Cukrin, kao i restoranu i baru Marti's Food & Drink.

Ne propustite priliku da budete dio ovog spektakularnog otvorenja i provedete nezaboravan dan ispunjen zabavom, glazbom i osvježenjem. Više informacija potražite na ovdje. Vidimo se u MartiLandiji!

 

 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju