“Čarolija se događa samo na sporednim cestama” vole reći u stanciji Meneghetti. Wine Hotel i vinarija koji su postali sinonim za suptilni luksuz, vrhunska vina i gastronomiju, otvoreni su i tijekom jesenske i zimske sezone. Dapače, sada svoj boravak možete rezervirati uz promotivnu ponudu Winter Escape, koja vam daje 30% popusta na redovnu cijenu.

Imanje Meneghetti sastoji se od hotela s 5 zvjezdica, člana prestižne udruge Relais & Chateaux, luksuznih vila i rezidencija, spa centra, dva restorana, bara i renomirane vinarije s vrhunski opremljenim prostorijama za degustacije vina.

Decentan luksuz u miru maslinika, oaza mira i tišine okružena ljepotom Istre, poštovanje prema tradiciji i beskomromislnost u estetici i kvaliteti ukratko pokazuju kako se ovdje pristupa svijetu i razmišlja o životu. A isto potvrđuju i vrhunska usluga, sjajna kuhinja i nagrađivana vina i maslinova ulja.

U studenom i prosincu imanje je otvoreno od četvrtka do nedjelje. Osim ekskluzivnog zimskog popusta Winter Escape od 30% na redovnu cijenu, tu je i pogodnost da platite 2, a ostanete 3 noći.

Na raspolaganju su vam ekskluzivni sadržaji, idealni za obilježavanje posebnih trenutka.
Možete se opustiti u SPA centru, koji ove zime nudi Spa Pass i vanjskim gostima. Za Badnjak ili Staru godinu na Meneghettiju pripremaju posebnu gala večeru od 5 sljedova, nakon koje slijedi zabava uz DJ-a do sitnih jutarnjih sati, a na božićno i novogodišnje jutro dočekat će vas bogati svečani brunch.

Restoran je otvoren od četvrtka do nedjelje za ručak i večeru, kako za goste hotela tako i za sve ljubitelje gastronomije. Zimski menu chefa Damira Pejčinovića sastoji se od delicija poput jadranske plave rakovice, jakobovih kapica, goveđeg tartara, rižota s hlapom, gljiva i tartufa, crne svinje, sporo kuhanih junećih rebra — u maštovitim kombinacijama s povrćem uzgojenim u organskom vrtu uz rub posjeda Meneghetti .

Vinarija Meneghetti i kušaonica odvojene su od samog resorta te su otvorene za posjete od utorka do nedjelje. Domaćini su posebno ponosni na ekskluzivni degustacijski program svoje perjanice — vertikalno kušanje najboljih godina vina Meneghetti Red u VIP tasting roomu. Za ovaj tasting potrebna je rezervacija na tasting@meneghetti.hr.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju