"10 dvorišta za 10 godina" poruka je u znaku koje će se održati ovogodišnja manifestacija Dvorišta od 12. do 23. srpnja 2024. u Zagrebu.

Neke lokacije na kojem će se održati ovogodišnja manifestacija su dobro poznate poput atrija Muzeja grada Zagreba (Opatička 20), Arheološkog vrta MGZ-a (Opatička 22), kao i dvorišta Zvjezdarnice uz Popov toranj (Opatička 22).

U program se vraća novoobnovljena Gimnazija Tituša Brezovačkog u prostoru nekadašnjeg Plemićkog konvikta (ulaz s Jezuitskog trga), kao i lokacija Hrvatskog instituta za povijest (u Opatičkoj 10 i ulaz s Radićeve ulice).

Ostale lokacije, zasad ostaju, tajna.

Dvorišta su kroz godine postala sinonim za sjajnu glazbu. Ona ostaju vjerna svojem izvornom programu i konceptu i u slavljeničkom izdanju donose koncerte niza sjajnih mladih pjevača i glazbenika.

Ulaz će i dalje biti besplatan. 

Dnevni programi objavljivat će se nekoliko dana unaprijed na društvenim mrežama manifestacije, a manifestacija je otvorena svakim danom od 18 do 24 sata.

Ljetna avantura u Međimurju: Ohladite se na spektakularnom otvorenju Aquaparka MartiLandia Super zabava na otvorenju MartiLandije - 8 Super zabava na otvorenju MartiLandije - 7 Super zabava na otvorenju MartiLandije - 6 +4 Super zabava na otvorenju MartiLandije - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju