U Ivanić-Gradu možete istražiti brojne biciklističke i pješačke staze, posjetiti vinarije i kušati autohtonu vrstu vina – škrlet, odsjesti u tradicijskim moslavačkim kućama, kupiti proizvode od buče ili isprobati wellness i spa centre.

A tijekom lipnja, Ivanić-Grad zove i na brojna događanja tijekom manifestacije Lipanjska pozornica. Kroz četiri vikenda, posjetitelji će moći uživati na najrazličitijim događanjima. U sklopu programa održavat će se nekoliko tradicionalnih manifestacija i događanja: Obrtnički sajam, Međunarodni žabarski karneval, Beerday, Petrovo, Škrletovo, te sportski, kulturni, tradicijski, edukativni i zabavni sadržaji. Ivanić-Grad će tijekom lipnja oživjeti i cirkuske i žonglerske točke, kao i najveći ljetni karneval kontinentalne Hrvatske

Na koncertnoj pozornici izmjenjivat će se Let 3, Superhiks, Pravila igre, Željko Bebek, Reanimatori, Vanna i Matija Cvek, kao i Puhački orkestar Posavac koji će uz prigodni koncert i gostujuće glazbenike, obilježiti 130. rođendan.

Volite li vino, 10. lipanj rezervirajte za Škrletovo, a ako je pivo vaše piće, 17. lipanj spremite u kalendar, kada se održava Beerday – dan kada će se moći isprobati ponuda craft piva lokalnih proizvođača. Za 24. lipnja zakazana je Fišijada. Tijekom manifestacije posjetiteljima je omogućen besplatni parking, a do Ivanić-Grada možete doći i izletničkim vlakom.

Kalendar događanja Lipanjske pozornice u Ivanić-Gradu možete pronaći ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju